Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Avondwandelvierdaagse in Vaassen

juni 13 - juni 16

Speeltuin-wijkvereniging de Kouwenaar is verheugd en blij wij weer onze avondwandelvierdaagse  te mogen organiseren van dinsdag 13 juni t/m vrijdag  16 juni a.s. onder auspiciën van KWBN.

Dit evenement is zeer aantrekkelijk voor de schooljeugd, ouderen en overige wandelliefhebbers vanwege haar overzichtelijke  afstanden. Deze bestaan uit de 5 km en de 10 km met een dagelijkse starttijd van 18.00 ’s avonds.

Nieuw dit jaar is de kleuter vierdaagse  een afstand van 2,5 km speciaal voor kinderen van groep 1/2. In de natuur en toch dicht bij huis wandel je via onze routes langs paden en bosgebieden die voor velen nog onbekend zijn. Elke dag is de route anders opgezet waardoor men zoveel mogelijk van de natuur kan genieten in de achtertuin van Vaassen.

Na vier avonden wandelen organiseren wij de traditionele intocht met muzikale begeleiding naar het speeltuinterrein. Elke deelnemer verdient de bijpassende medaille en natuurlijk de “Eer”. De kleuters worden beloond met een speciale kleutermedaille namens de bond. De tarieven die wij hanteren zijn bij voorinschrijving € 5,- per persoon en bij na- inschrijving  € 6,- .

De voorinschrijving vindt plaats op zaterdag 10 juni a.s. tussen 13.30uur en 15.30 uur op het speeltuinterrein aan de Woestijnweg 61 in Vaassen. Wij brengen Vaassen weer graag in beweging. Onze hoofdsponsor AH Vaasen zorgt mede dat ons evenement een groot succes mag worden

Voor inlichtingen kunt u zich richten tot de Kouwenaar  tel.  0578-574117 of e.nieuwenhuis15@gmail.com.

 

Gegevens

Begin:
juni 13
Einde:
juni 16
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: