Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

8e editie Zeldzaam Mooi Markt Deventer

juli 4 11:00 - 19:00

Bron en foto: Zeldzaam Mooi

Evenementen organisatie “Zeldzaam Mooi”organiseert de 8e editie van de Zeldzaam Mooi markt in de Deventer. Locatie Worpplantsoen.

Tijdens de achtste editie van de Zeldzaam Mooi Markt in Deventer kan je genieten van een ontspannen sfeer met muziek van de Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen en Oscar Draait Plaatjes.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Genieten dus!

Je kunt gaan picknicken in het park op de veilige 1,5 meter afstand met lekkere, pure en (h)eerlijke producten van de ruim 10 bijzondere foodtrucks en foodkramen. En je kunt een bezoekje brengen aan een wel heel bijzondere markt conform de laatste RIVM richtlijnen: de Zeldzaam Mooi Markt met unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.

Er is voor ieder wat wils. Van sieraden, illustraties, kunst, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijke lekkernijen, kleding en nog veel meer. Ook zijn er verschillende workshops en demonstraties van deelnemers. Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Locatie: Worpplantsoen Deventer

Aanvang markt: 11.00 uur – 19.00 uur

Toegang: Gratis

https://www.zeldzaammooi.com/

Gegevens

Datum:
juli 4
Tijd:
11:00 - 19:00
Evenement Categorie: