Laden Evenementen

« Alle Evenementen

4×4 CUP van S.V. Wissel vindt zaterdag 6 juli plaats

juli 6 09:00

Foto: eigen foto

 

EPE – Voetbalvereniging S.V. Wissel uit Epe heeft jarenlang de spectaculaire 4×4 CUP voor jeugdspelers georganiseerd. Dit jaar wordt het veelzijdige sport- en spelevenement voor de jeugd van 7 tot en met 12 jaar uit Epe en Heerde weer gehouden. Met nieuw elan, met een nieuwe sponsor. De Jan Bakker 4×4 CUP vindt zaterdag 6 juli plaats vanaf 9.00 uur. Aanmelden kan vanaf nu via de website www.4x4cup.nl.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang, meldt de organisatie. “We zijn blij om te kunnen melden dat er een nieuwe hoofdsponsor is gevonden voor dit evenement. Dat is het welbekende transportbedrijf Jan Bakker uit Hattemerbroek. Zij zijn deze editie dus de naamdrager van het evenement. Heb je een bedrijf en wil je ook sponsor worden van deze Jan Bakker 4×4 CUP? Dat kan! Neem dan contact op met de organisatie via 4x4cup@svwissel.nl.”

Teams van vier voetballers gezocht!
Dit populaire voetbaltoernooi voor de jeugd wordt dit jaar dus weer georganiseerd. Daarmee is het tofste jeugdvoetbaltoernooi van de regio in ere hersteld, aldus de organisatoren. Jonge voetballertjes kunnen een eigen team van vier personen samenstellen. Dat mag met buurjongens of buurmeisjes, met vriendjes of vriendinnetjes uit de klas of met ploeggenoten uit het voetbalteam. “Dus vraag je vrienden, klasgenootjes, neefjes en nichtjes en meld je aan. Hoe meer teams er mee doen, des te leuker het toernooi. Spelplezier staat voorop en er zijn ook leuke prijzen te verdienen. Bovenal is deze 4×4 CUP voor deelnemers en voor publiek altijd zeer gezellig.”

Er wordt gespeeld in een opblaasbare boarding van 40 bij 20 meter en op 4 × 4-velden zonder boarding met ongeveer dezelfde afmeting. Elke wedstrijd duurt ongeveer 12 minuten. Maar naast dit voetbaltoernooi worden er op 6 juli allerlei extra activiteiten georganiseerd op de velden van S.V. Wissel. Ook voor de aanwezige kinderen die niet deelnemen aan het toernooi. Zo is er een snelheids meter om te zien hoe hard je schiet, kun je punten verzamelen op een groot dartboard, is er een springkussen. De organisatie verduidelijkt hun visie: “Tijdens dit jaarlijks terugkerend voetbaltoernooi kan de jeugd in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar kennismaken met het spelelement in de sport en kennismaken met andere leeftijdsgenoten. We gaan op deze manier samen op weg naar een betere, gezondheid en een sociale maatschappij.”
Iedereen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar is van harte uitgenodigd om mee te doen met de Jan Bakker 4×4 CUP. Aanmelden kan via www.4x4cup.nl. Deelname aan de Jan Bakker 4×4 CUP is gratis. Op de bovengenoemde website vind je meer informatie over de deelnemende teams, de spelregels en het programma.

Meetrainen bij S.V. Wissel? Dat kan ook!
Wil je, naast deelname aan de Jan Bakker 4×4 CUP, ook eens gewoon meetrainen met een jeugdteam van S.V. Wissel? Dat kan natuurlijk ook! Iedereen is welkom. De jeugdcommissie van S.V. Wissel heeft onlangs de samenwerking gezocht met de landelijke Jeugdvoetbalopleiding om elk jeugdteam van de vereniging, ongeacht niveau of leeftijd, op dezelfde manier training te geven. Naast de voetbaltechnische aanpak staat bij deze voetbalvereniging in het Eper buurtschap een ander aspect als een paal boven water: bij S.V. Wissel maak je vrienden voor het leven. Meer weten? Stuur dan een e-mail naar jeugdcommissie@svwissel.nl

 

 

Gegevens

Datum:
juli 6
Tijd:
09:00
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: