Erick de specialist in personeelsdiensten opende op 1 februari haar deuren aan de Runnenbergweg 6 in Vaassen. Carmen Stegink vestigingsmanager van Erick Vaassen & Deventer vertelt ons hier meer over.

Erick is onderdeel van de Geurtsen groep en opende in 2008 haar eerste vestiging in Deventer. Erick heeft veel technische opdrachtgevers waarvoor ze de technische vacatures invullen, maar hiernaast ook de werving en selectie doen voor administratief, industrieel en logistiek personeel doen. Voor deze opdrachtgevers doet het Erick- team er dagelijks alles aan om het juiste personeel te vinden.

Erick doet het net even anders als de rest. Korte lijnen, een eerlijke en open communicatie en enorm gedreven en enthousiaste accountmanagers op kantoor leiden tot tevreden opdrachtgevers en medewerkers! Of dit nu voor een tijdelijke- of vaste functie is: ze pakken het met veel enthousiasme op! De ervaring is wel dat het merendeel van de uitzendkrachten bij de opdrachtgevers in vaste dienst komt.

Naast de vestigingen in Deventer en Enschede is er nu dus ook een vestiging in Vaassen. Erick had al een paar grote opdrachtgevers in Vaassen, Epe en Apeldoorn en om deze opdrachtgevers beter te bedienen openen we een vestiging centraal in dit gebied. Erick heeft de keus gemaakt hier een volwaardig, ervaren en complementair team neer te zetten om zodoende in Vaassen en omgeving de dienstverlening (uitzenden, detacheren, payroll, werving en selectie) flink uit te breiden.

De Vaassense Carmen Stegink doet er dan ook alles aan om samen met haar collega’s Gerben Steendijk en Jard Kamperman Erick ook in Vaassen op de kaart te zetten.
Benieuwd wat Erick voor uw organisatie kan betekenen? Het team van Erick staat voor u klaar!

Woonachtig in de regio Vaassen en op zoek naar (ander) werk? Laat je informeren over de mogelijkheden! 

Bel of loop binnen!

Runnenbergweg 6
8171 MC Vaassen
0578-745140

Erick-team Vaassen