Vanaf dit jaar zijn de pleinfeesten episch! Het Episch Centrum organiseert namelijk samen met de Baron dé feesten van 2019.
Deze zomer zal het Kerkplein in Epe weer 6 keer gevuld worden met muziek en gezelligheid. Van Hollands tot salsa, het komt allemaal voorbij.

Iedere vrijdag avond van 19 juli t/m 23 augustus 2019

Er wordt gestart met een open podium waar voor iedereen plek is. Heb je een talent? Geef je dan op! Jij deelt je talent, wij ons podium. En dat levert hele mooie dingen op.

Vervolgens gaan The Veldman Brothers aftrappen als één van de vele bands die langs zullen komen deze zomer. De broers Gerrit (gitaar, zang) en Bennie (Hammond, mondharp, zang) Veldman vormen al jaren lang het onmiskenbare gezicht van de band. Het ultieme bluesbroederschap met een bak aan ervaring zorgt voor een enorme beleving en veel spektakel.

Om de eerste avond in stijl af te sluiten staat the Grand East voor je klaar. Met optredens bij o.a. De Wereld Draait Door en 3FM spelen ze zichzelf voortdurend in de kijker. Gelukkig hebben ze in de drukke programma plek gevonden en gaan ze na 19 juli Epe afvinken op hun agenda.