EpeDoet! is het onafhankelijke en gratis platform voor vrijwilligerswerk in de gemeente Epe. EpeDoet! is er zowel voor inwoners als voor verenigingen en organisaties. Vraag en aanbod rondom al het vrijwilligerswerk in de gemeente Epe komt hier samen. Hieronder vind je actuele vrijwilligersvacatures. Meer informatie via www.epedoet.nl of bel naar Koppel-Swoe via 0578 67 67 67.

 

Help jij mee zodat bewoners van de WZU bezoek kunnen ontvangen?

Bewoners van de WZU woonlocaties krijgen graag bezoek. Help jij mee om dit mogelijk te maken? Als vrijwilliger ontvang je het bezoek op de locatie. Je registreert het bezoek, controleert de temperatuur en geeft mensen een mondkapje.

 

Laat jij ouders ook genieten van het ouderschap?

Als Steunouder ben je er voor gezinnen in de gemeente Epe die even ademruimte nodig hebben. Je ontfermt je één dagdeel per week over de kinderen. Hierbij ga je leuke dingen doen met de kinderen. Dit kan bij jou thuis of het gezin thuis. Het project Steunouder is op dit moment specifiek op zoek naar vrijwilligers die in Epe wonen.

 

Chauffeur of bijrijder op de dierenambulance, iets voor jou?

Als medewerker dierenambulance biedt je eerste hulp aan dieren en help je met het vervoeren van gewonde/ overleden en gevonden (huis)dieren. Ook assisteer je de brandweer, politie gemeentelijke diensten en bied je assistentie bij landelijke calamiteiten. Tijdens de rit ben je aanspreekpunt voor de meldkamer en handel je op nette en correcte wijze de benodigde administratie af. Als team (chauffeur en bijrijder) draag je zorg voor de netheid van het voertuig en transportmaterialen.

 

Wil jij samen wandelen, wat drinken of zwemmen?  

De Zonnebloem is op zoek naar jonge vrijwilligers. Wil jij wekelijk samen met een jonge vrouw in een rolstoel zwemmen? Het gaat om vervoer naar het zwembad en vervolgens samen zwemmen. Of wil samen met een jongere in een rolstoel wandelen of gezellig wat drinken? Dan is De Zonnebloem op zoek naar jou!