EpeDoet! is het onafhankelijke en gratis platform voor vrijwilligerswerk in de gemeente Epe. EpeDoet! is er zowel voor inwoners als voor verenigingen en organisaties. Vraag en aanbod rondom al het vrijwilligerswerk in de gemeente Epe komt hier samen. Hieronder vind je actuele vrijwilligersvacatures. Meer informatie via www.epedoet.nl of bel naar Koppel-Swoe via 0578 67 67 67.

 

Toezichthouder bij de speeltuinvereniging in Emst, iets voor jou?

Als toezichthouder ben je aanwezig in de speeltuin in Emst om toezicht te houden op de spelende kinderen. Je zet een kopje koffie/thee en maakt een praatje met bezoekers. Daarnaast zorg je dat het terrein netjes blijft door de prullenbakken te legen of de stoep te vegen. De speeltuin is open van april t/m oktober.

 

Wil jij mensen helpen met de Nederlandse taal?

Taalpunt is op zoek naar vrijwilligers die mensen willen helpen met de Nederlandse taal. Je helpt volwassenen verder met wat ze willen leren op het gebied van de Nederlandse taal. Voordat je dit gaat doen krijg je een training van vier dagdelen. Je kan vervolgens deelnemers individueel helpen of een groep, net wat bij jouw past.