EpeDoet! is het onafhankelijke en gratis platform voor vrijwilligerswerk in de gemeente Epe. EpeDoet! is er zowel voor inwoners als voor verenigingen en organisaties. Vraag en aanbod rondom al het vrijwilligerswerk in de gemeente Epe komt hier samen. Hieronder vind je actuele vrijwilligersvacatures. Meer informatie via www.epedoet.nl of bel naar Koppel-Swoe via 0578 67 67 67.

 

Ben jij de horecatijger die het Episch Centrum zoekt?

Het Episch Centrum in Epe is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen in de horeca. Ervaring in de horeca is hiervoor niet nodig. Ze gaan graag in gesprek om samen te kijken waar jouw interesses liggen.

Wil jij een jonge man helpen met rekenen?

Het Formulierenteam van Koppel-Swoe is op zoek naar een vrijwilliger die rekenles wil geven aan een jonge man. Meneer heeft als kind vrijwel geen onderwijs gevolgd maar is heel intelligent. Hij wil hard werken, leert snel en spreekt en schrijft goed Nederlands. Rekenen is essentieel om zijn werk goed uit te kunnen voeren. Wil jij helpen?

Samen op de duofiets, wandelen of een praatje maken, iets voor jou?

De Speulbrink in Vaassen is op zoek naar actieve vrijwilligers met een warm hart voor de ouderenzorg. Wil jij samen met bewoners wandelen, op de duofiets erop uit of een praatje maken? En heb je hiervoor een paar uurtjes per week vrij. Dan is de Speulbrink op zoek naar jou!