Emsterfeest van 23 t/m 26 augustus

door | jul 31, 2023 | Nieuws

Bron: https://www.emsterfeest.nl

 

WOENSDAG 23 AUGUSTUS 2023

20.00 uur
Openingsavond van het Emsterfeest 2023! Omdat de organisatie  er geen genoeg van kan krijgen is het dit jaar vier avonden feest in de tent! De spits wordt afgebeten door de ‘Perfect Showband‘, ook een gastoptreden van de meest sexy feest artiest ‘Vieze Jack‘ en de enige echte ‘Frans Duijts‘!

Voor leden is deze avond vrij toegankelijk op vertoon voor de ledenkaart. Voor niet leden is de toegangsprijs € 15,00. 


DONDERDAG 24 AUGUSTUS 2023

09.00 uur
Het Emsterfeest rustig beginnen met een bakje koffie? Kom dan tussen 9.00 uur en 12.00 uur bij ons langs om de live uitzending ‘Brunch‘ van Radio 794, die deze ochtend live vanuit de feesttent wordt gepresenteerd, bij te wonen!

13.30 uur
Opening van het Emsterfeest door een afgevaardigde van B en W van de Gemeente Epe met aansluitend een gezellige feestmiddag in de feesttent. De mannen van ‘Helemaal Hollands‘ en de band ‘Seven Days Music‘ weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen op de donderdagmiddag. En als hoogtepunt … shalalie shalala … ‘Sieneke‘!
Coverband ‘Rockaholics‘ gaat er een onvergetelijke avond van maken in de feesttent! Optredens van ‘Rutger van Barneveld‘ en ‘Samantha Steenwijk‘ maken het feest compleet!

Voor leden is deze avond vrij toegankelijk op vertoon voor de ledenkaart. Voor niet leden is de toegangsprijs € 15,00. 


VRIJDAG 25 AUGUSTUS 2023

14.00 uur

Deze middag wordt een te gekke middag met diverse activiteiten voor de jeugd!’Schminkster’, buiten staat een kwartet van spellen klaar, ‘vier op een rij‘, ‘Jenga XL‘,  ‘Toren van Pisa en een mega grote ‘Voetbaldart‘. Heb jij je stempelkaart helemaal vol? Dan krijg je een gratis bolletje ijs bij de ijscoman.

16.00 uur
“Ploegen klaar? Pak op het touw! Strekken… Trekken… Nu!” Met deze woorden begint het ‘touwtrekwedstrijd‘. Wie trekt er aan het langste eind? Wie laat zijn of haar spierballen zien op het Emsterfeest? Opgave kan via touwtrekken@emsterfeest.nl. Een team bestaat uit 8 spelers, maximaal 6 mannen en minimaal 2 vrouwen.

20.00 uur
Heb je even voor mij? Maak wat tijd voor me vrij … Natuurlijk maken wij tijd vrij voor ons Franske. ‘Frans Bauer‘ is de hoogtepunt van deze avond! En samen met de coverband ‘JETSET LIVE!‘ halen we de high energy en de absolute top in de feesttent.

Voor leden is deze avond vrij toegankelijk op vertoon voor de ledenkaart. Voor niet leden is de toegangsprijs € 15,00.


ZATERDAG 26 AUGUSTUS 2023

10.00 uur
Vertrek groots opgezette ‘optocht‘ met praalwagens van buurten, groepen, verenigingen en bedrijven, met medewerking van Prins Bernhard Emst, Vaassens Fanfare Corps, Muziekvereniging DAP Apeldoorn en Dweilorkest de Graapendaelers uit Terwolde.

Route: Inrijden vanaf de Spoorstraat, opstellen Stationsweg, Hoofdweg, Oranjeweg, Kerkhofweg, Zuster van Rossumweg, Dokter van Gelderweg, Kerkhofweg, Ds. van Rhijnstraat, Hullandstraat, Kuilakkerweg, Hezeweg, Hogeweg, Hanendorperweg, Stationsweg, feestterrein. Opgave kan via optocht@emsterfeest.nl.

12.30 uur
Optreden in de feesttent van ‘Dweilorkest de Graapendaelers‘.
Prijsuitreiking praalwagens en bekendmaking publieksprijs van de optocht.

13:00 uur
FMX4EVER‘ is een spektakel van het hoogste wereldniveau! Dit internationale ‘Freestyle Motorcross’ team heeft al meer dan 500 events op hun naam staan in maar liefst 30 verschillende landen ter wereld. Het team behaalde 4 x FIM IFMXF World Championship titels, 3 wereldrecords en 10 X-Games medailles + een Red Bull X-Fighters. Wij mogen maar liefst 3 rijders verwelkomen op het Emsterfeest, zij geven een adembenemende show met stunts en indrukwekkende tricks!

13:00 uur
Deze middag kan je de ‘Rodeostier‘ attractie bestijgen, neem een cowboyhoed in de hand en probeer te winnen van deze spectaculaire stier. Ben jij een echte doorzetten en versla jij de bull?

13.00 uur
Aanvang van het traditionele ‘Vogelschieten‘ verzorgd door het St. Maartensgilde uit Epe, waarbij ook dit jaar weer zal worden gestreden om de titel ‘Schutterskoning van Emst’.

13.30 uur
Aanvang van het traditionele ‘Beachvolleybal Toernooi‘ voor Emster bedrijven, buurten en groepen op het Emster zandstrand aan de Molenweg. Opgave kan via volleybal@emsterfeest.nl

15.30 uur
Optreden in de feesttent van ‘De Heuischudders‘ uit Emst.

20.00 uur
Vorig jaar zorgden ze voor puur goud in de tent en dat mogen ze dit jaar weer doen! De Coverband ‘EMPIRE‘ gaat voor een grandioze finale zorgen tijdens de slotavond. Ook de ‘Partypoepers‘ zorgen voor een gegarandeerd feest met een uitroepteken.

Voor leden is deze avond vrij toegankelijk op vertoon voor de ledenkaart. Voor niet leden is de toegangsprijs € 15,00.

Meer info: Emsterfeest.nl – Oranjevereniging Emst – Emsterfeest 2023


 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: