Vandaag is het dubbel feest! El-Decoration is jarig & ze presenteert haar nieuwe huisstijl, het is precies drie jaar geleden dat El-Decoration haar ”online deuren” voor het eerst opende! En één ding is zeker, er is heel veel gebeurt de afgelopen drie jaar!

 

”Als we terugblikken op de afgelopen tijd dan zien we dat El-Decoration een enorme verandering heeft doorgemaakt. Een positieve verandering, dat zeker! Maar, door al deze aanpassingen paste ons logo niet meer helemaal bij wat we uit wilde stralen. Vandaar dat we vandaag, stiekem toch wel een beetje trots, ons nieuwe logo bekend maken!

Dus we zijn jarig, én we hebben een nieuw logo! Maar wacht eens even… dat is nog niet alles! Er zijn heel veel nieuwe producten te vinden in onze webshop. O.a. knutselspullen, houten speelgoed van het merk Joueco, persoonlijke (houten) cadeaus en nog veel meer!” Aldus Elles Bouwmeester van El-Decoration

Neem snel en kijkje in de vernieuwde webshop!

Speciaal voor jullie, de trouwe volgers van Vaassen Actief, heeft El-Decoration een leuke verrassing. Namelijk een kortingscode, geldig op het gehele assortiment!  Je kunt tijdens de betaling de code VA10HOERA invoeren, dan krijg je, tot en met 15 september 10% korting op de aankoop. Extra leuk, in Vaassen bezorgen we pakketjes gratis aan huis!

Nieuw logo - El-Decoration