Eindelijk weer een kerstconcert

door | okt 23, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Een heerlijke gedachte: een echt klassiek kerstconcert in een prachtige kerk in je eigen buurt. Op 18 december 2021 geeft het christelijk mannenkoor ‘Looft den Heere’ uit Vaassen weer een degelijk, afwisselend kerstconcert in de H. Martinuskerk in Vaassen. Het koor is al weken druk aan het werk om een goede muzikale prestatie neer te kunnen zetten. Ze krijgen daarbij professionele hulp. Als solisten en ondersteunende instrumentale musici komen Kees Alers (dwarsfluit), Evelyn Heuvelmans (hobo), Anja Heikamp (orgel) en André Pouwer (piano) het koor versterken. En de sopraan Monique Topeeters zal haar inbreng hebben. Op haar site laat ze zien dat ze niet alleen zingt, maar ook dirigeert en zangles geeft.

Het programma zal een heerlijke doorkijk geven door de aloude bekende kerstliederen, aangevuld met enkele passende stukken. Sommige daarvan zullen bekend klinken, maar de dirigent en het koor kiezen daar bewust voor omdat de toehoorders die al jaren niet meer gehoord hebben.

Genieten van een ontspannen avond rondom het aloude thema: de geboorte van Jezus in Bethlehem? Voor de € 10,- toegangsprijs kan niemand het laten om op tijd een kaart te kopen. In deze digitale krant en op de eigen site www.looftdenheere.com zal het koor over enkele weken laten lezen, waar u die kunt bestellen of kopen. Zoals altijd is er voldoende parkeergelegenheid bij en in de buurt van de kerk. Het hele programma zal naar verwachting ongeveer 2 uur in beslag nemen. Dit is echt iets om naar uit te kijken en alvast in de agenda te zetten.

De volgende grote optredens van het koor is het Passieconcert in de Dorpskerk in Vaassen op 9 april 2022 en het lustrumconcert in de Grote Kerk in Apeldoorn op 8 oktober 2022. Voor de koorleden genoeg uitdaging en voor nieuwe leden hopelijk een reden te meer om te komen kijken en meedoen. Hier vallen hobby en overtuiging samen in een muzikale prestatie. Wie wil dat niet?

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: