Kinderdagverblijf Duimelot is een kleinschalige kinderopvang in basisschool De Violier in Vaassen voor kinderen van 0 tot 13 jaar (VSO/BSO de Basisenk is ook gevestigd in De Violier). Duimelot is er voor alle kinderen in Vaassen en omstreken.

Deze locatie van KOM Kinderopvang heeft voor baby’s tot 2 jaar een eigen groep zodat er meer rust en aandacht is voor de allerkleinsten.

Door middel van ontwikkelingsgericht speelgoed, speciaal gemaakt voor baby’s, kan je kind de wereld spelenderwijs ontdekken. Ook gaan de pedagogisch medewerkers regelmatig met de baby’s naar buiten. Zo kunnen ze vroeg kennis maken met de elementen uit de natuur en samen met andere kinderen de wereld ontdekken.

Omdat een aantal kinderen 2 jaar is geworden en daardoor doorstroomt naar de peuterspeelzaal van Duimelot, is er plek vrij gekomen op de babygroep. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende rondleiding met KOM Kinderopvang: 0578 – 56 99 60.

Duimelot heeft ook een  peuterspeelzaal voor kinderen vanaf 2 jaar. 

Foto: Fotografie Hans van de Vlekkert

Foto bijschrijft: Voor baby’s tot 2 jaar heeft Duimelot een eigen groep zodat er meer rust en aandacht is voor de allerkleinsten.