Een maand geleden kwamen we bij de Cannenburgh Young Teach, Clev en het productie team van Revision tegen. Ze waren daar druk bezig filmopnames aan het maken voor “Éenoog”, het nieuwste nummer van rapper Young Teach, die dit nummer samen met Clev heeft uitgebracht.

Young Teach is een 21 jarige rapper, uit de Veluwe, die sinds vorig jaar al verschillende nummers heeft uitgebracht. Op 20 november 2018 kwam zijn debuut EP “Voorgoed” uit. En daarvoor had hij al de singles “Sympathiek Wezen” en “Soms met Sinas” uitgebracht.

We waren erg benieuwd naar het eindresultaat van de clip die ze aan het maken waren bij kasteel de Cannenburgh. Het zag er al heel professioneel uit, meerdere camera’s, ondersteund door een drone voor opnames vanuit de lucht. Ze zijn daar ook een hele ochtend druk mee geweest bij het kasteel. En voor de videoclip zijn ze ’s middags ook naar voetbalvereniging Vevo in Veessen geweest.

Nu heeft iedereen zijn eigen muzikale voorkeur, maar wij vinden het nummer Éénoog lekker om te luisteren. En wat ons betreft, hopen we dat een van de Vaassense Cafés of een organisatie van een dorpsfeest hem een podium aanbied om op te treden.

Op zijn website kan je andere nummers van hem beluisteren.