De initiatiefnemers van Corona hulp Vaassen zijn een nieuwe actie gestart waarvoor we jouw hulp hard nodig hebben. Pasen staat bijna voor de deur en het zal dit jaar een heel ander feest zijn dan anders. Voor vele inwoners van Vaassen is dit door de Corona crisis extra eenzaam zonder familie en vrienden.

Voor de bewoners van de Speulbrink willen we proberen iets leuks te organiseren voor komend weekend. Omdat “zelf bakken” i.v.m. de veiligheid niet meer is toegestaan gaan we cadeautjes inzamelen. Er zijn twee soorten, eetbaar (chocolade) en niet eetbaar.

Niet alleen deze mensen hebben het zwaar. Ook de plaatselijke winkeliers hebben het heel pittig in deze tijd. Daarom hebben we contact gezocht met twee van hen en zij doen mee! Op deze manier geef je niet alleen deze mensen een cadeautje, maar ondersteun je meteen ook deze ondernemers die zo ontzettend onze hulp verdienen!

 

De cadeautjes!

Bij Anne verkoopt speciaal voor deze actie een kipje of een schaapje in een leuke cadeauverpakking. De prijs is € 3,00 per stuk.

Fifty8 verkoopt speciaal voor deze actie een cadeaudoosje met paasbonbons en -chocolaatjes. De prijs is € 2,25 per stuk.

We zamelen in tot zaterdagmiddag 11 april 16.00 uur, zodat er nog tijd is om alle presentjes weg te brengen.

Hoe doe je mee? Er zijn een aantal opties:

  1. Je kunt de cadeautjes van Bij Anne uiteraard kopen in de winkel of je kunt contact opnemen met Bij Anne door het sturen van een pb via hun facebookpagina of door een berichtje te sturen naar: 06-14753096. Laat weten welke en hoeveel cadeautjes je wilt doneren en zij sturen je een digitaal betaalverzoek.
  2. Je kunt de bonbons van Fifty8 uiteraard kopen in de winkel of je kunt contact opnemen met Fifty8 door het sturen van een pb via hun facebookpagina of Instagram of door een berichtje te sturen naar: 06-49487575. Laat weten hoeveel bonbondoosjes met inhoud je wilt doneren en zij sturen je een digitaal betaalverzoek.
  3. Je kunt een pb sturen via de beheerder Marjolein Verschut van Corona Hulp Vaassen. Laat ons weten welk bedrag je wilt doneren. Wij sturen je dan een Tikkie en zullen aan het einde van de week bij de winkeliers cadeautjes ter waarde van het opgehaalde bedrag gaan kopen.
  4. Je kunt zelf een bedrag overmaken op de hiervoor beschikbaar gestelde bankrekening. Stuur een pb via de beheerder Marjolein Verschut van Corona Hulp Vaassen om het bankrekeningnummer op te vragen.

(Let op: dit gaat via een privé bankrekening. Wij zullen zorgdragen voor een vier-ogen-principe bij de afhandeling van het totaal gedoneerde bedrag en de daarvoor aangeschafte  aankopen. Zo krijg je de garantie dat je donatie goed terecht komt).

 

 

We gaan ons best doen zoveel mogelijk mensen blij te maken. Hoeveel dit er uiteindelijk worden, weten we zaterdag! Mocht blijken dat we meer ophalen dan er nodig zijn voor de bewoners van de Speulbrink, zullen we de actie uitbreiden naar de inwoners in de thuissituatie.

 

Help je mee om van deze actie een enorm succes te maken?

Delen wordt ENORM gewaardeerd!