Vanaf morgen, 13 april staat Vaassen en omgeving bol van  de activiteiten!

Waar kunt u allemaal naar toe dit weekend?

We beginnen morgenochtend natuurlijk met onze Vaassense weekmarkt en vervolgens met “Vier het Voorjaar” georganiseert door de OVV.  Dit event wordt om 11.00 uur  geopend door Dansgroep MDC uit Vaassen. Uiteraard is er aandacht voor mode, is er live muziek en ook lekkere hapjes zullen u niet ontgaan.

Om 14.00 uur start het maken van een Palmpasen stok  bij speeltuinvereniging de Kouwenaar als jij je daarvoor hebt opgegeven.

 

Ondertussen worden er op het terrein eieren verstopt die uiteraard moeten worden gevonden. Hier zijn ook leuke prijsjes aan verbonden.
Iedereen is van harte welkom.

Geen Palmpasen stok maar wel zin in een feestje? Dan moet je in Emst wezen!
De speeltuinvereniging organiseert  “eieren zoeken” en een Palmpasen optocht. Rond 13.30 uur of eerder vertrekken zij met muziekvereniging Prins Bernhard voor een Palmpasen optocht door het dorp.

Rond 14.00-14.30 uur wordt de Hoofdweg in Emst door wethouder Robert Scholten officieel geopend.
Dit gaat gepaard met muziek, ballon figuren, kraampjes,  presentaties, hapjes en drankjes etc..
Vanaf 19.00 uur – 21.00 uur is er een “After party”.

Heeft u genoeg geproefd, gezien, inspiratie opgedaan voor de aankomende zomer en even toe aan een moment van ontspanning?
Dat kunt u terecht in de Rank alwaar Toneelgroep Helias hun jaarlijkse uitvoering met  het stuk “Bonbons in luxe verpakking” op de planken gaat brengen. Deze uitvoering begint om 19.30 uur.

Zondag kunt u nog terecht bij de Ezel boerderij in Epe voor hun jaarlijkse “LenteFair”. Diverse kramen, dieren en er is ook genoeg te doen voor de jeugd. De fair start 0m 11.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. Entree kosten zijn € 1,00 p.p.
Parkeren is gratis.

Vaassen Actief wenst u een inspirerend weekend!