Droom komt uit….

Het 10 jarige motorcross talent GIO VELDHUIS kan het nog nauwelijks geloven, volgend seizoen zal hij uitkomen op een GASGAS voor het MX Team van Trutmans.

Op 3,5 jarige leeftijd begon hij met het motorcrossen zoals de meeste op een Yamaha pw 50, dit had hij al snel onder de knie, van het één kwam het ander en zo reed hij in 2015 zijn eerste wedstrijdjes.

In de jaren erna werden er verschillende bekers bij elkaar gecrosst en in 2019 werd hij 2de van midden Nederland in de DMX 65 cc kleine wielen!

2020 was het de bedoeling om op de 65 cc grote wielen de strijd aan te gaan totdat corona roet in het eten gooide, er werd snel geschakeld en de overstap naar de 85 cc was snel gemaakt, dus het was een mooi jaar om te leren.

2021 uitkomend in de 85 cc kleine wielen voor de DMX midden gaat zeer goed en dit is niet onopgemerkt gebleven, het Trutmans MX Challenge Team ziet potentie om dit alles naar een nog hoger niveau te brengen samen met Gio! Hij zal volgend seizoen uit gaan komen in de 85cc kleine wielen  in de ONK competitie, waarmee hij met zijn ouders en het team door heel Nederland zal gaan.

Afgelopen week werd hij verrast door div teamleden op zijn school de Krugerstee in Vaassen, met z´n allen op het schoolplein en daar kwam Kyro het andere teamlid aan en werd hij gevraagd om bij het crossteam te komen, met veel applaus en tranen van geluk wordt GIO zijn DROOM WERKELIJKHEID!