Donderdag 7 september sluit ’t Smallert om 15.00 uur.

door | sep 1, 2023 | Nieuws

Team ’t Smallert meldt het volgende:

Hallo,

Teamuitje

Na een mooi zomerseizoen is het weer tijd voor een ontspannend en gezellig teamuitje. Dat gaan we doen op donderdag 7 september. Je kunt die dag tot 14.45 uur vissen en vis schoonmaken kan tot uiterlijk 15.00 uur. Strak 15.00 uur sluiten we de poort want anders zijn we te laat voor ons uitje en dat willen we niet! Uiteraard staan we de volgende dag vanaf 8 uur weer voor je klaar, zoals je van ons gewend bent.

Kaarsencadeaushop

Komende week is de kaarsencadeaushop van woensdag t/m zaterdag geopend maar ivm vakantie kan het zijn dat je bestelling iets langer duurt dan je van ons gewend bent. Houd daar rekening mee en bestel op tijd.

Karpervoer

Wist je dat wij ook karpervoer in ons assortiment hebben? En wel in de maat 6 mm, zowel zinkend als drijvend. Perfect om te gebruiken in je siervisvijver maar ook als lokvoer tijdens het vissen.

Collega gezocht!

En niet alleen voor het zomerseizoen maar jaarrond. Het gaat om een parttime baan (deels onder schooltijd van eventuele kinderen mogelijk).

Wat houdt het in? Verkoop-, horeca- en schoonmaakwerkzaamheden maar ook bijvoorbeeld telefoon en email beantwoorden, reserveringen aannemen en social media bijhouden.

Stuur een mailtje naar karin@smallert.nl als het je wat lijkt!

Graag tot snel, groeten Team Smallert.

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: