Diverse Benefiet activiteiten Dorpskerk Vaassen bestemd voor het wandeltheater 15 december 2023

door | aug 23, 2023 | Nieuws

Benefietfair rondom Dorpskerk in Vaassen

Op 2 september wordt tussen 10.00 en 16.00 uur rondom de Dorpskerk in Vaassen een benefietfair georganiseerd.
Kinderen verkopen hun overtollige speelgoed en hobbyisten laten hun de resultaten van hun bezigheden zien en bieden deze te koop aan. Daarnaast kunt u in deze gezellige omgeving ook heerlijke versnaperingen en drankjes nuttigen.

De opbrengst van de benefietfair is bestemd voor het wandeltheater dat op 15 december in het dorpscentrum wordt gehouden. Daaraan kunt u ter zijner tijd gratis deelnemen.

Sing-along-worship in de Dorpskerk van Vaassen

Op zaterdagavond 2 september wordt van 20.00-21.00 uur een sing-along-worship gehouden in de Dorpskerk van Vaassen.
Tijdens dit concert worden allerlei bekende liederen gezongen met een band, uiteraard mogen de aanwezigen met de liederen meezingen.
Om het concert voor iedereen toegankelijk te houden vragen we geen bijdrage voor het concert. Een vrije gift wordt wel op prijs gesteld. Voor, tijdens en na het concert kunt u tegen betaling wat drinken en een lekkernij nuttigen.

De opbrengst van de sing-along-worship is bestemd voor het wandeltheater dat op 15 december in het dorpscentrum wordt gehouden. Daaraan kunt u ter zijner tijd gratis deelnemen.

Hebt u de Vaassense tas en mok al?

Sinds kort zijn er mokken en tassen te koop met daarop Vaassense thema’s. De mokken worden op zaterdag 2 september tussen 10.00 en 16.00 uur aangeboden in de Vaassense Dorpskerk. De mokken kosten 7,50 euro per stuk en de tassen kosten vijf euro per stuk.
Lukt het u niet om in de kerk langs te komen? Geen nood: U kunt de mokken en tassen ook bestellen via telefoonnummer 06-46564320. De bestelde mokken en tassen worden dan bij u thuisbezorgd.

De opbrengst van de verkoop van de tassen en mokken is bestemd voor het wandeltheater dat op 15 december in het dorpscentrum wordt gehouden. Daaraan kunt u ter zijner tijd gratis deelnemen.

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: