Foto’s: Jan Huttinga

Op donderdagavond 27 augustus 2020 verzorgt Jan Huttinga uit Gortel een dialezing in de Vaassense Dorpskerk aan het Marktplein. 

Jan Huttinga is naast jachtopziener ook een begenadigd natuurfotograaf en boeiende verteller. Door zijn beroep komt hij op allerlei mooie plekken in het Kroondomein en daar kan hij zijn hobby met zijn werk combineren. Het leverde hem al vele prachtige foto’s op en ervaringen die hij graag deelt. Een keur van deze foto’s laat hij in dit avondvullende programma zien en hij vertelt de daarbij behorende verhalen. Het belooft een bijzondere avond te worden. 100% wild garantie wordt deze avond weer op een prachtige manier vorm gegeven. 

De Dorpskerk is conform de coronaregels ingericht, dat betekent dat op de zitplaatsen voldoende afstand wordt gehouden. De bezoekers moeten zich bij binnenkomst registreren en daarna wordt hen een plaats gewezen.

De Dorpskerk is vanaf 19.30 uur open, de lezing begint om 20.00 uur. Halverwege, rond 21.00 uur, wordt een pauze ingelast. De entree voor de avond is vijf euro, kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis naar binnen.