De vogeltaarten t.b.v. Hospice Casa Vera zijn er weer!

door | nov 30, 2023 | Nieuws

Voor het elfde jaar staan we in de startblokken om de vogeltaarten te maken en te verkopen. De volledige opbrengst komt ten goede aan het Hospice Casa Vera van de Kruimelschaar in Epe. Het hospice heeft in de loop van de jaren al heel veel fantastische dingen voor dit geld kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan de aankleding van de gastenkamers, een compleet bed met toebehoren, een sta-op stoel en verwarmde kussens voor de gasten die in het hospice worden verzorgd.

De motor achter de vogeltaartenactie is ook dit jaar weer Erna van Roekel. De basismaterialen die nodig zijn om de vogeltaarten te maken worden voor een deel gesponsord. Het zaad voor de vogels wordt voor een deel gesponsord door de leverancier. Bosch Houtbeleving in Wissel levert pro deo honderden boomschijven, die de basis vormen van de vogeltaarten. Elke sponsoring is uiteraard welkom, denk aan groen uit de tuin, walnoten en ander natuurlijk decoratiemateriaal. Ook Malus appeltjes zijn van harte welkom. Voor het vet zoeken we ook een sponsor. Even contact opnemen met Erna 06 55 874 052 of via mail erna.creatief@kpnmail.nl. “Er zijn altijd wensen in ons hospice en we zijn blij met elke euro”, volgens Erna.

Er zijn ongeveer 20 vrijwilligers die op tijden die hen uitkomen hand en spandiensten verlenen. De taarten worden bij Erna thuis ingepakt. Wie daarbij wil helpen is welkom.
En dan de verkoop in de tent: aan de Brinklaan 35, Epe kunt u dagelijks van 10.00 tot 16.30 uur terecht. In Vaassen bij Anneke Huijssoon, Julianalaan 17. In december zijn er verschillende kerstmarkten waar u de vogeltaarten kunt kopen. 8 December Kulturhus Oene, 15 december Nijbroek en 16 december Epe.
Vanaf ongeveer € 5,00 (contant of met QR-code) hebt u een leuk cadeau en steunt u het hospice. Helpt u ook mee?

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: