31 Oktober tot en met 6 november staat in het teken van de Nationale Duurzame Huizen Route. Vanwege de nieuwe maatregelen rondom corona kan de Duurzame Huizen Route niet doorgaan zoals in eerste instantie opgezet. Met andere woorden: eigenaren van een verduurzaamde woning mogen geen 6 geïnteresseerden tegelijkertijd ontvangen.

 

De organisatie die achter de Nationale Duurzame Huizen Route zit, werkt momenteel aan een andere manier waarop huiseigenaren en bezoekers ervaringen kunnen uitwisselen. Blijf op de hoogte via  www.duurzamehuizenroute.nl/corona  of  schrijf u  in  voor de nieuwsbrief. Heeft u ervaring met duurzame maatregelen? U kunt uw verhaal nu al delen via de website. Meld u aan via  www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden.

Wilt u gelijk aan de slag?

Naast deelname aan de Nationale Duurzame Huizen Route kunt u voor advies bij het verduurzamen van uw woning contact opnemen met een energiecoach van de gemeente. Ook kunt u een afspraak maken met het  Energieloket  en contact opnemen met het  Regionaal Energieloket voor informatie over acties en het inwinnen van advies.