Deze keer wordt de Hoofdweg in Emst van dinsdag 10 tot en met maandag 16 juli afgesloten. De Hoofdweg wordt afgesloten vanaf de komgrens (Vaassen) tot aan het Hezeplein. De verwachting is dat het deel tussen het Hezeplein en de Stationsweg al op donderdagavond 12 juli open gesteld kan worden.

De woningen en winkels aan de hoofdstraat zijn tijdens de werkzaamheden alleen toegankelijk via de wandel- en fietspaden.
┬ę2018 Vaassen Actief
De werkzaamheden aan de hoofdweg zijn op 8 mei 2017 gestart en hadden op 27 november 2017 al klaar moeten zijn. Door diversie omstandigheden is dat nu al uitgelopen tot 16 juli 2018. Hopelijk is dit de laatste afsluiting van de Hoofdstraat en zijn straks alle werkzaamheden eindelijk afgerond.

Openbaar vervoer
Keolis rijdt met lijn 202 van 10 tot 16 juli met een gewijzigde route. Een aantal haltes vervallen. Op een deel van het traject rijdt een pendeldienst. Houd rekening met extra reistijd.

Pendeldienst tussen Emst en Epe
Tijdens deze periode rijdt er een pendeldienst tussen Oranjeweg in Emst naar Epe Klaarbeek. Op de halte Oranjeweg in Emst wordt aansluiting gegeven op de bus naar Apeldoorn en kan overgestapt worden op de bussen (202/203) naar Zwolle.

Dienstregeling pendelbus
Maandag t/m vrijdag
Zaterdag
Zondag