De derby tussen Vaassen 2 en KCVO 3 heeft geen winnaar opgeleverd

door | mrt 15, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Vaassen 2 – KCVO 3

In wedstrijd waar veel strijd plaatsvond was een gelijkspel de meest logische uitslag gezien het wedstrijdbeeld. Beide doelpunten vielen pas laat in de wedstrijd: 1-1.

Sinds lange tijd kon er weer een officiële wedstrijd gespeeld worden, ditmaal thuis tegen de buren van KCVO. Het tweede had een redelijk fitte selectie en trad aan met 14 man. In de uitwedstrijd bij KCVO werd het 2-2, hierbij zat de meeste spanning in het slot van de wedstrijd. Dat was ditmaal niet anders. De eerste helft waren er geen echte kansen te noteren, het spel speelde zich voornamelijk af rond of net iets over de middenlijn. Beide keepers hebben niet echt in actie hoeven komen, een 0-0 ruststand was dan ook een logisch gevolg.

De doelpunten zouden pas in de tweede helft vallen. Vaassen drong wel wat meer aan, maar ook KCVO kwam steeds dichterbij het doel van Adem. Er moest gewacht worden tot tien minuten voor tijd, een lange bal vanuit KCVO kwam halverwege de helft van Vaassen terecht, de nummer 10 van KCVO kreeg de bal mee op een meter of dertig en schoot verwoestend raak in de verre hoek, Adem kon er helaas niet meer bij: 0-1. Vaassen probeerde er een slotoffensief uit te persen, dit zou ook nog lukken.

Een paar minuten na de tegentreffer bereikte een diepe bal Jerremy en hij was zijn man te snel af in een 1-op1- duel, hij kwam de zestien in en schoot met links raak, de keeper zat er nog met een hand aan: 1-1. Hierna was Jerremy nog heel dichtbij de 2-1, maar hij zag de uitkomende keeper te laat. Ook KCVO had nog een goede mogelijkheid, het was wederom de nummer 10 die van afstand schoot, maar zijn schot vloog rakelings naast. Zodoende kunnen beide ploegen tevreden zijn met  de uitslag.

De volgende wedstrijd is op zondag 18 maart uit bij Voorwaarts Twello 6. Het tweede heeft nog wat goed te maken voor de ongelukkige nederlaag in de thuisweds