De derby S.V. Vaassen tegen KCVO

door | okt 5, 2020 | Nieuws, Premium | 0 Reacties

4 Oktober was het de dag van de derby S.V. Vaassen – KCVO.

De wedstrijd die in het teken stond van corona. De kantine bleef gesloten en publiek bleef thuis.
Op voorhand was het belangrijk de derby sportief te laten verlopen.

KCVO was na twee gewonnen wedstrijden favoriet op sportpark de Kouwenaar.  S.V. Vaassen de club in opbouw wist zich in de eerste helft prima staande te houden. Veel strijd leverde enkele kansen over en weer op.

Maar het getoonde spel was niet altijd even goed. Ondanks dat er geen publiek was, lag er toch een bepaalde spanning op de wedstrijd.

De rust werd met 0-0 bereikt.

De wedstrijd leek op een 0-0 af te stevenen tot de negende minuut Melvin Balk de 0-1 scoorde. Dat deed hij nog een keer in de 65ste minuut 0-2.

S.V. Vaassen rechtte de rug en zette druk vooruit wat resulteerde in een vrije trap. Een kiezelharde vrijetrap van Wouter van Lent werd in de rebound binnen geschoten door Alex Sangers. 1-2

De druk leverde nog enkele gevaarlijke momenten op voor het doel van KCVO. In de laatste minuten gooide KCVO de wedstrijd op slot door weer een goal van Melvin Balk. Met deze hattrick bracht hij de eindstand van 1-3 op het bord.

Al met al een spannende wedstrijd waarin S.V. Vaassen zich prima kon meten met de tegenstander maar door kleine details de wedstrijd verloor. Het was mooi om te zien dat de sportieve rivaliteit zegevierde en de wedstrijd sportief verliep.

Genoeg aanknopingspunten voor SV Vaassen om met een goed gevoel de wedstrijd van volgende week in te gaan, uit tegen Overwetering om 14:00 uur.