Foto: iStockphoto.com
Foto bijschrijft: Bij De Buiten BSO maken de kinderen onder andere ontdektochten in het bos.

 

KOM Kinderopvang had vorig jaar met de opening van De Buiten BSO de primeur in Epe. Vanaf dag één oogstte deze BSO groot succes met haar ruime groene locatie bij de Wisselse School en de leuke buitenactiviteiten die met de kinderen worden gedaan. Daarom verruimt KOM dan ook nu al de openingstijden: De Buiten BSO is – naast de maandag, dinsdag en donderdag  – per 2 september 2019 ook op vrijdag open.

Naast lekker bijkomen na een schooldag en even niets moeten, kunnen kinderen op De Buiten BSO buiten spelen, natuur actief ontdekken en beleven. Lekker struinen, ravotten, vies worden en buiten je energie kwijt kunnen, heerlijk! En dat doen kinderen bij De Buiten BSO in Epe. Geen wonder dus dat deze BSO een groot succes is.

Bij De Buiten BSO komen de kinderen veel buiten, ze eten gezond en krijgen leuke groene activiteiten aangeboden. Het team krijgt daarbij professionele ondersteuning van Natuurcontact. Zo maken ze ontdektochten in het bos, struinen ze op de hei, gaan waterdiertjes vangen, spelen in de natuurspeelplaats in De Klaarbeek, moestuinieren, onderzoeken en bewaren natuurvondsten in het Natuuratelier en knutselen met natuurlijke en hergebruikte materialen.

Er is veel ruimte binnen, er is van alles te ontdekken in het Natuuratelier dat vol staat met mooie natuurvondsten en onderzoeksmaterialen. Er is een theaterhoek met spiegels, veel ruimte voor spelletjes en creatieve activiteiten.

Buiten is er een kruidenhoek, moestuin, blote voetenpad en er staan stoere picknickbanken.

En, er kan gevoetbald worden of in de naastgelegen Speeltuin Jolijt gespeeld worden.

Met de verruimde openingstijden is er nog meer plek voor kinderen die van buiten houden. Dus, ouders van buitenkids, meld jullie kinderen snel aan en laat ze het meebeleven bij De Buiten BSO in Epe!

Het vervoer van alle scholen in Epe naar De Buiten BSO is gratis en wordt verzorgd door KOM. U kunt vrijblijvend een kijkje komen nemen.

Kijk op www.komkinderopvang.nl (/locaties/buitenschoolse-opvang-bso/buiten-bso-epe) voor meer info en om in te schrijven.