Op zaterdag 5 januari 2019 wordt voor de 33e keer de “VIOS Midwinterloop” georganiseerd. De loop is interessant voor prestatielopers van atletiekverenigingen aan het begin van het nieuwe kalenderjaar. Ook deelnemers die minder prestatiegericht zijn, zijn van harte welkom.

Zij kunnen de oliebollen er af lopen en het jaar goed beginnen.
Het is vooral gezellig om elkaar kort na de jaarwisseling te ontmoeten en het beste voor het nieuwe jaar te wensen. Het financieel resultaat van de dag komt ten goede aan de jeugd van VIOS.

Het deelnemersveld
We prijzen ons gelukkig met een groot aantal deelnemers. Het zijn atleten van atletiekverenigingen, leden van de eigen of andere voetbalverenigingen en ‘joggers’. Onze buurvereniging KCVO doet al jaren met een grote jeugddelegatie mee.

Het parcours en voorzieningen 
De kortste afstanden (1500 en 3000 meter) worden gelopen rondom de velden van VIOS. Dit in verband met de veiligheid voor de jongste deelnemers. De deelnemers aan de langere afstanden (5 en 10 km en de 10 Engelse mijlen) starten en finishen vanaf het VIOS terrein.

Na de start worden zij langs een ‘mooi stukje’ Veluwe over verharde wegen richting Niersen en Gortel geleid. Vanzelfsprekend zijn kleedruimtes en sanitaire voorzieningen aanwezig op ons schitterende sportpark. Na afloop kan een drankje en hapje worden genuttigd in ons clubgebouw.

Inschrijven
Wij adviseren u om alvast in te schrijven via deze site. Dit is voordeliger en voorkomt onnodig wachten bij de inschrijfbalie. De betaling dient u op de wedstrijddag te voldoen bij het inschrijfbureau. Dit kan vanaf 10.30 uur ’s morgens tot 30 minuten voor aanvang van de loop.

Locatie
SPORTPARK “DE KOUWENAAR”
c.s.v. VIOS Vaassen
WOESTIJNWEG 63
8172 CN VAASSEN

De Midwinterloop commissie van c.s.v. VIOS ziet u heel graag op 5 januari 2019.