In een uitverkochte Blue Sky traden zaterdagavond maar liefst 2 bands op. De avond werd geopend door de rockers van Dat Doe’w en zoals ze zelf zeiden stonden ze deze avond in het voorprogramma van Mooi Wark. Na hun optreden werd de avond afgesloten met een optreden van de Drentse band Mooi Wark en zoals zij zelf vertelden, traden zij op in het na-programma van Dat Doe’w. Waardoor het niet geheel duidelijk was welke band nu de hoofdact was van deze avond. Voor de fans maakte het niet uit, want zijn genoten volop.

Het zijn twee bands die elkaar uitstekend aanvullen. En ook hun voorliefde voor de frituur is duidelijk. Zo bezingt Dat Doe’w “de frikandel” en houdt Mooi Wark het op “patat met bier”. Ook waren van beide band leden van hun fanclubs aanwezig. De Mooi Wark fans waren goed herkenbaar in hun Mooi Wark T-shirts die die avond ook aangeschaft konden worden. En we kwamen deze avond ook een aantal leden van de Dat Doe’w fanclub “Gewoon Doorgoan” tegen.

De “prettig gestoord(e)” bandleden van Mooi Wark begonnen hun optreden met “Doe as een stier” en wisten gelijk de hele zaal onder de confetti te krijgen bij hun openingsnummer. De veegploeg van de Blue Sky zal er vast heel blij mee zijn geweest.

Voor de aanwezigen werd het weer een avond waar ze later weer met veel plezier op terug zullen kijken.