Dansen, zingen en voorlezen bij BoekStartdag

door | jun 15, 2023 | Nieuws

Fotobijschriften: Een beeld van de activiteiten bij de BoekStartdag bij de Bibliotheek Noord-Veluwe

 

In vijf vestigingen van de Bibliotheek Noord-Veluwe werd de BoekStartdag gevierd met dansen, zingen en voorlezen. Er waren activiteiten als Muziek op Schoot, peuterdans, voorleesuurtjes, boekverkoop en voor de jonge bezoekers een leuk presentje, iets te drinken en wat lekkers.

BoekStart is een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders van boeken laat genieten. Bij de landelijke BoekStartdag maakten gezinnen met baby’s en peuters kennis met BoekStart en de bibliotheek.

De deelnemers genoten van de activiteiten. Bij Muziek op Schoot werd er gezellig samen gezongen en geklapt terwijl de kinderen zelf muziek maakten met instrumenten als trommels en sambaballen. Bij de peuterdans werd er lekker bewogen op muziek. Bij het voorlezen werd er genoten van de verschillende verhalen en de boekentafel van de boekhandel trok veel bekijks.

Veel peuters wisten dat er wat leuks te gebeuren stond in de bibliotheek, ze liepen enthousiast voor hun ouders uit bij binnenkomst en gebaarden naar hun ouders om op te schieten.

 

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: