Dag van de Democratie

door | sep 6, 2023 | Nieuws

De gemeente Epe meldt het volgende;

Op vrijdag 15 september willen we in de gemeente Epe de Dag van de Democratie samen vieren. Deze internationale dag is in het leven geroepen door de Verenigde Naties. Met als belangrijkste reden: mensen laten beseffen hoe belangrijk het is dat ze in vrijheid hun stem kunnen laten horen. Het gemeentebestuur wil samen met inwoners stilstaan bij wat democratie betekent – niet als een ver-van-mijn-bed-show, maar iets wat ons allemaal dagelijks aangaat.

Alle inwoners van de gemeente Epe – jong, oud, kort- of langer wonend in de gemeente, iedere stem telt. Raadsleden, wethouders en burgemeester willen horen welke ideeën er leven in onze gemeente om onze samenleving te versterken. Welke dromen hebben mensen voor onze gemeente? Waar zijn inwoners trots op? Hoe kunnen we nog meer samenwerken om onze leefomgeving te verbeteren? Deze dag is een mooie kans om in gesprek te gaan en elkaar beter te leren kennen.

Raadsleden, wethouders en burgemeester trakteren en staan op vrijdagmiddag 15 september klaar om u te ontmoeten. Met foodtrucks in Emst (parkeerplaats Spar), Epe (parkeerplaats Jumbo), Oene (naast de brandweerkazerne) en Vaassen (parkeerplaats AH/Jumbo) tussen 14.00 en 17.00 uur.

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: