CVO wint ook 2e bekerwedstrijd

door | mei 10, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

De handbaldames van CVO moesten afgelopen dinsdag aantreden tegen HA-Stu uit Nijmegen. Dit team speelden afgelopen jaar ook in de tweede klasse.

Vanaf het eerste begin van deze wedstrijd was het een vrij rommelig spel van CVO. Er werden wel kansen gecreëerd maar deze werden vrij voor het doel niet goed afgerond. Het eigen zo aantrekkelijke snelle spel van CVO was ver te zoeken. CVO kwam dan ook op een achterstand te staan. Een paar minuten voor de rust kreeg CVO toch de voorsprong te pakken. Ze gingen met 10-13 voordeel de rust in.

De opdracht van trainer Diks was om de tweede helft met meer beleving te spelen en de kansen beter te benutten. Dit werd goed opgepakt door de meiden en meteen in de eerste seconden was het alweer raak. Er werd deze tweede helft wel meer gescoord dan in de eerste helft. Daarnaast zat de verdediging van CVO deze tweede helft goed in elkaar. HA-Stu wist in totaal maar zes keer het net te vinden. Daardoor kwam de winst niet meer in gevaar.

Aan het eind van deze wedstrijd volgden er toch nog een paar mooie aanvallen en break outs. Daarom kon CVO  toch nog een mooie stand op het scorebord achterlaten. Amy Bokma wist via de cirkel deze wedstrijd vier maal te scoren. De eindstand was 16-26 in het voordeel van CVO. CVO bekert verder!!

Voor deze wedstrijd was Lynn Bosman als hoekspeelster aan de selectie toegevoegd. Zij deed dit prima. Monique Mos ging weer mee als tweede keepster en liet opnieuw mooie reddingen zien. Doelpunten: Sharon Prins (7), Amy Bokma (4), Sara van Bussel (4), Maud Hagen (3), Eline Meuleman (3), Eileen Pelgrom (2), Lynn Bosman (1), Mirjam van Hunnik (1).