CVO wint bij Karwei Kwiek uit Raalte

door | mrt 11, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Voor de handbaldames 1 van CVO stond de uitwedstrijd tegen Karwei Kwiek op het programma. Op papier de nummer 2 (CVO) tegen de nummer 7 (Kwiek) . CVO begon prima aan de wedstrijd met een aantal doelpunten door goed samenspel, snelle breaks en een penalty. Na 10 minuten was de stand 3 – 7. Daarna werden er een aantal kansen niet goed benut door de dames uit Vaassen, en kwam Kwiek weer dichterbij tot 6 -7. Maar eigenlijk was er geen enkel moment van twijfel dat CVO de wedstrijd niet zou gaan winnen, daarvoor was het niveauverschil tussen de beide teams te groot. Bij het rustsignaal was het 9 – 14.

In de tweede helft bleef het spel van CVO wat rommelig. Hierdoor lukte het niet om de voorsprong uit te bouwen naar een hogere marge. Na een kwartier in de tweede helft was er maar drie keer gescoord door CVO, echter Kwiek stelde daar ook weinig tegenover. In de laatste fase van de wedstrijd ging het scoren makkelijker en werd de wedstrijd eenvoudig door de dames van CVO uitgespeeld zodat de punten mee naar Vaassen konden. De einduitslag was 15 – 23 in het voordeel van CVO. Volgende week staat de wedstrijd tegen Zwolle op het programma, aanvang 12.10 uur in sporthal De Wieken in Vaassen.

Score: Corine Vernooij (7), Eileen Pelgrom (3), Maud Hagen (2), Eline Meuleman (2) Sharon Prins (4) Nienke de Graaf (4), Mirjam van Hunnik (1)