CVO verslaat koploper Heeten. Mooie wedstrijdverslag met fotorapportage.

door | mrt 1, 2020 | Nieuws, Premium | 0 Reacties

Afgelopen zaterdagavond stond de thuiswedstrijd tegen Heeten op het programma. Heeten is de onbetwiste nummer 1 in deze competitie. Zij staan met zes punten voorsprong op bovenaan. CVO staat momenteel op een derde plek.
Pupil van de week was Veerle van de Bunte. Door blessureleed sloten Marit Hagen en Jelena Speldekamp aan bij de selectie. Opnieuw waren er veel supporters aanwezig om CVO naar de overwinning te helpen!

Heeten startte zoals verwacht de wedstrijd sterk en met snel spel, snelle aanvallen en zij weet haar kansen direct goed te benutten. CVO daarentegen heeft moeite om door de verdediging van Heeten door te komen en speelt een traag spel. Zij spelen slordig en weten de wedstrijd niet naar haar hand te zetten. De achterstand loopt op naar zes doelpunten verschil.
Ook de rugdekking mist in deze fase van de wedstrijd. Aan het eind van de eerste helft komt CVO toch wat beter in de wedstrijd waardoor de dames terugkomen van de achterstand en toch knap met 12-14 de rust ingaan.

De tweede helft gaat gelijk op, maar Heeten blijft op voorsprong staan. Heeten krijgt een aantal maal een tijdstraf maar weet zelfs in ondertal nog te scoren. Op een gegeven moment staat Heeten met drie man in het veld en zelfs in deze fase wist CVO niet in te lopen.
Een kwartier voor tijd valt keepster Marlou Bourgonje uit met een knie blessure. Begeleidster en oud keepster van dames 1 Brenda Mekelenkamp ging het doel in om haar te vervangen. Het lijkt of de dames door deze gebeurtenis wakker zijn geschud. Brenda valt fantastisch in en heeft een aantal mooie reddingen waardoor CVO een boost krijgt!

Tien minuten voor tijd pakt CVO voor het eerst de voorsprong 21-20. Het vertrouwde spel van CVO is terug en de dames geven deze periode alles. Het was erg spannend want door enkele tijdstraffen voor CVO kan Heeten toch nog terug te komen tot 1 doelpunt verschil. Maar met veel vechtlust weet CVO de winst binnen te slepen.
De eindstand is 27-25. Opnieuw een prachtige teamprestatie van dit team!
Volgende wedstrijd is op zaterdag 7 maart om 19.30 uur in en tegen Haarle.

Scores: Mirjam van Hunnik (5), Sharon Prins (6), Sara van Bussel (7), Laura Stegeman (3), Nienke de Graaf (3), Demi van der Zwan (2), Eline Meuleman (1). Verder speelden mee Eileen Pelgrom, Joyce Hendriks en keepster Marlou Bourgonje.