CVO strijdend ten onder

door | nov 17, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Zaterdagavond stond voor de handbaldames CVO de uitwedstrijd tegen Heeten op het programma. Beide ploegen bevinden zich voor deze wedstrijd bovenaan in de ranglijst, Heeten met één punt meer. Het beloofde dus een spannende pot worden. Aan beide kanten wordt het spel snel gespeeld en de wedstrijd gaat in deze eerste periode gelijk op. Na 10 minuten spelen is het 7-7. Heeten beschikt echter over twee hele goede afstandschutters. Deze schutters kregen de dames uit Vaassen in deze eerste helft niet goed onder controle. Ook de loopwegen van Heeten bleken goed uit te pakken voor de thuisploeg. Zij speelden het spel goed door de hoeken van CVO uit te schakelen zodat de CVO moeite heeft om de aanval op te zetten. Dit resulteerde in een voorsprong voor Heeten met de rust. De ruststand was 17-12.

CVO herpakt zich in de tweede helft erg knap. Het spel van Heeten wordt doorzien, en de sterkste speelsters van Heeten werden vastgezet door CVO zodra ze de bal hadden. Joyce Hendriks en Demi van der Zwan hadden een mooie rol hierin. CVO wist de aansluiting weer te krijgen en kwam op 1 doelpunt verschil te staan. Helaas kreeg CVO een aantal tijdstraffen tegen waaronder 2 tegelijk zodat er zes dames van Heeten tegen vier dames van CVO kwamen te staan. Ook hier werd door hard werken van CVO de schade beperkt. Heeten loopt wel weer een paar doelpunten uit maar CVO blijft knokken en weet nog een aantal maal te scoren. Tot het einde van deze wedstrijd bleef het daarom spannend en kon het twee kanten op. Helaas voor CVO is het niet gelukt om de winst binnen te slepen. Heeten wint deze wedstrijd met 28-26. Ondanks het verlies was trainer Raymond Diks toch te spreken over het optreden van zijn team met name het terugknokken in de tweede helft.

Volgende week speelt CVO op zaterdagavond 23 november thuis tegen Haarle. Deze wedstrijd begint om 19.00 uur in de Wieken.

Scores: Sara van Bussel (9), Sharon Prins (4), Mirjam van Hunnik (3), Maud Hagen (3),
Nienke de Graaf (2), Demi van der Zwan (2), Laura Stegeman (1), Eileen Pelgrom (1), Eline Meuleman(1), Joyce Hendriks.