De handbaldames  uit Vaassen hebben zondag 7 april hun laatste competitiewedstrijd gespeeld. Zij gingen hiervoor op bezoek bij LHC uit Lemelerveld. Er stond niets meer op het spel voor CVO. Twee weken geleden werden de dames al overtuigend kampioen in de tweede klasse.

De doelstelling voor dit jaar, de promotie naar de eerste klasse is hierdoor behaald. Toch wilden de dames ook deze laatste wedstrijd winnend afsluiten en laten zien dat zij de terechte kampioenen zijn. Dit was ook te zien aan de start van CVO waardoor de dames op een mooie voorsprong kwamen. Dat daarna het spel iets inzakte waardoor LHC wat terug kon doen werd niet echt een probleem.

Op het moment dat CVO aan de tweede helft begonnen hebben de dames het tempo flink opgevoerd. Daardoor konden de dames er flink op los scoren. Mooie combinaties afgewisseld met prima individuele acties heeft als resultaat van deze wedstrijd 21-34 opgeleverd.

CVO is uiteindelijk met drie punten verschil kampioen geworden! Mooi om te vermelden dat keepster Marlou Bourgonje een penalty scoorde en deze competitie de minst gepasseerde keepster is geworden!

Doelpunten: Maud Hagen (7), Sara van Bussel (6), Sharon Prins (5), Laura Stegeman (5), Eileen Pegrom (3), Mirjam van Hunnik ( 3), Eline Meuleman (2), en Nienke de Graaf (2), keepster Marlou Bourgonje (1). Verder speelde mee Amy Bokma.

Dit seizoen is meer dan geslaagd te noemen. Trainer Raymond Diks begon het avontuur bij CVO in april 2018 met de bekercompetitie. Deze beker werd ook gewonnen! Op dinsdag 23 april begint voor CVO dames 1 de eerste bekerwedstrijd van 2019. Ze gaan het opnemen tegen Duiven 1. De wedstrijd wordt gespeeld om 20.00 uur in de Wieken.