CVO neemt punten mee naar Vaassen

door | jan 28, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Zondag stond de uitwedstrijd naar Zwolle op het programma. In theorie een makkelijke tegenstander omdat  Zwolle op plek nummer 7 staat in de competitie. Maar een wedstrijd moet eerst nog gespeeld worden. CVO opende binnen 30 seconden met een mooie break-out de score.

Daarna volgden er over en weer doelpunten. CVO kon in deze fase van de wedstrijd (nog) geen afstand nemen. Zwolle heeft geen snelle ploeg en deed lang over de opbouw van de aanval. Dit vertraagde het spel behoorlijk en CVO ging helaas mee in dit spel. Na 15 minuten stond het 3-5. Het slordige spel van de dames uit Vaassen was hier ook debet aan. Bij rust was de stand 10-13 in het voordeel van CVO.

De eerste 10 minuten van de tweede helft kwam CVO wat beter in haar eigen (snelle) spel. Daarom kon de voorsprong worden uitgebouwd. Sara van Bussel verhuisde van de hoekpositie naar de middenopbouw. Dat pakte goed uit. Zeker het vermelden waard was een hele  mooie aanval. Corine Vernooy speelde vanaf de hoek tussendoor naar de cirkel op Eline Meuleman. Hieruit kon Eline scoren.

De stand werd uitgebouwd naar 12-20. CVO was in de laatste fase van de wedstrijd helaas niet meer scherp in de afronding. Uiteindelijk wonnen de dames met 15-23. Trainer Diks zei na afloop dat het belangrijkste was dat de punten mee konden naar Vaassen.

De volgende wedstrijd speelt CVO tegen Broekland. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdagavond  2 februari om 19.00 uur in de Wieken.
Doelpunten: Corine Vernooy (6), Sharon Prins (5), Eline Meuleman (3) Eileen Pelgrom (3),
Maud Hagen (2), Sara van Bussel (2), Laura Stegeman (2). Verder speelden mee Amy Bokma, Nienke de Graaf, Jamie Augustinus en keepster Marlou Bourgonje.