CVO laat punten liggen in Haarle

door | mrt 8, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Afgelopen zaterdag speelden de CVO dames tegen en in Haarle, de nummer 6 van de ranglijst. CVO had de thuiswedstrijd winnend afgesloten zodat Haarle erop was gebrand om deze wedstrijd nu te winnen.
Tessa Schimmelpenninck (reservekeepster) en Marit Hagen waren toegevoegd aan de selectie. Brenda Mekelenkamp verving de geblesseerde keepster Marlou Bourgonje . De wedstrijd ging voor CVO matig van start. Haarle gaat snel in de tegenaanval zodat CVO vol aan de bak moet in de verdediging. Het loopt niet goed bij CVO waardoor Haarle al snel de voorsprong pakt.
De dames uit Vaassen zijn slordig en laten hierdoor punten liggen. Na 15 minuten is de stand toch weer gelijk maar CVO blijft tegen zichzelf spelen. De ruststand is 15-12.

Besproken wordt dat het spel van CVO anders moet zoals verdediging dichthouden, agressiever in het spel zijn en meer van afstand schieten. Begin 2e helft lukt dit ook en is CVO scherper. De dames gaan vaker voor de break out. Je ziet meteen dat als CVO op snelheid gaat spelen dat het eigen spel (snel en mooie combinaties) weer wordt opgepakt. De stand wordt weer gelijk.
Helaas valt CVO toch weer terug in het eerdere patroon en worden de ballen niet zuiver genoeg aangespeeld, waar Haarle weer van profiteert. CVO speelt 2 maal in overtal, waarvan de dames 1 overtal situatie mooi uit spelen.
Helaas was het deze zaterdag niet voldoende. CVO had meer gas moeten geven maar geeft de wedstrijd uit handen. Eindstand 30-26 in het voordeel van Haarle. Volgende wedstrijd van CVO wordt gespeeld op zaterdag 21 maart om 19.00 uur in de Wieken in Vaassen tegen Huissen 1.

Scores: Eline Meuleman (4), Eileen Pelgrom (3), Sharon Prins (4), Nienke de Graaf (3), Mirjam van Hunnik ( 1), Marit Hagen (1), Laura Stegeman (2), Demi van der Zwan (5), Sara van Bussel (3) Joyce Hendriks.