CVO Dames1 wint van Zwolle

door | okt 28, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Zaterdagavond stond de eerste thuiswedstrijd van de competitie op het programma. De dames hadden er zin in en de tribune was weer goed gevuld.

Nadat de 2e competitiewedstrijd tegen Voorwaarts helaas verloren werd waren de dames van CVO er zaterdag extra op gebrand om een mooi resultaat neer te zetten. Na een aarzelend begin waren er over en weer kansen.

Zwolle begon met een voorsprong in de wedstrijd. Maar dit hield Zwolle niet lang vol. Door een goede verdediging van CVO met Marlou Bourgonje in het doel stond CVO na tien minuten spelen voor met 5-3.

Marlou was deze wedstrijd weer een betrouwbare sluitpost. In de aanval werden de cirkellopers goed vrijgespeeld. Door mooie combinaties kon CVO de voorsprong uitbouwen en was de ruststand 15 – 9 in het voordeel van CVO.

Na rust werd het spel wat slordiger maar voor de dames van CVO kwam de winst van de wedstrijd geen enkele keer meer in gevaar.

Dian Brummel en Corine Vernooij waren niet te stoppen door Zwolse verdediging en scoorden beide 7 keer.  Ondanks dat CVO 2 x 2 minuten straftijd kreeg bleven ze de bovenliggende partij.

Zwolle was echt de mindere ploeg. Het was zeker niet de beste wedstrijd van de dames van CVO maar hoe knap is het dan dat de wedstrijd winnend werd afgesloten met een eindstand van 30-17.

Volgende week staat de uitwedstrijd naar Broekland op het programma.

Scoreverloop: Corine Vernooy (7) Dian Brummel (7) Sharon Prins (4) Eileen Pelgrom (3)
Maud Hagen (2) Nienke de Graaf (2) Eline Meuleman (1) Jamie Augustinus (1) Amy Bokma (1)