Zondag stond er een belangrijke wedstrijd op het programma namelijk de thuiswedstrijd tegen de koploper Wijhe. Dit team staat op de eerste plek, en is tot nu toe nog ongeslagen.

Aangezien CVO ( die samen met drie andere ploegen op de tweede plek staat) vier verliespunten heeft moest er worden gewonnen om bovenin de aansluiting met de koploper te houden.

Het was dus erop of eronder voor CVO! Veel toeschouwers waren naar de Koekoek gekomen om de dames van CVO te steunen in dit duel!

Vanaf het begin van de wedstrijd was meteen duidelijk dat CVO erop was gebrand om de overwinning te behalen. De verdediging van CVO zat echt potdicht. Wijhe had het erg moeilijk om hier doorheen te komen en konden amper tot scoren komen.

De dames van CVO wisten door mooi samenspel  het net van de tegenpartij wel vaak te vinden. Na een kwartier spelen stond het  9-2 voor CVO. Het mag duidelijk zijn dat de koploper niet wist wat het overkwam.

Zij hadden geen enkel antwoord op de vele break outs, het snelle samenspel en mooie individuele doelpunten van CVO. De zeer verdiende ruststand was 15-3 voor de thuisploeg.

Na rust denderde de CVO trein voort. Wederom mooie goals en goed samenspel. Ook keepster Marlou Boergonje gaf haar visitekaartje af en was een betrouwbare sluitpost. Kortom een knappe maar ook hele belangrijke overwinning.

De wedstrijd eindigde met een stand van 29-9 in het voordeel van CVO. Een tegenvaller was het uitvallen van Dian Brummel met een knieblessure. Joyce Hendriks was toegevoegd aan de selectie van het eerste en viel prima in.

Volgende week zondag 9 december staat de uitwedstrijd tegen Kwiek op het programma. Deze wedstrijd wordt om 11.00 uur gespeeld in Raalte.

Scoreverloop: Corine Vernooy (6), Sharon Prins (5), Maud Hagen (4),
Amy Bokma (3), Nienke de Graaf ( 3), Sara van Bussel (2), Eline Meuleman (1), Eileen Pelgrom (2), Laura Stegeman (3).