CVO dames verliezen punten

door | jan 19, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Dalfsen op het programma. Vorige wedstrijd tegen deze ploeg is met winst afgesloten dus ook nu was de doelstelling om de punten mee naar Vaassen te nemen. Er waren enkele wijzigingen in het CVO kamp. Door een aantal blessures (o.a. Maud Hagen en Nienke de Graaf) in het team waren voor hen in de plaats Annika Dijkman en de jeugdspeelsters Lieke de Wilde en Marit Hagen aan de selectie toegevoegd. Vanaf het begin van de wedstrijd waren de teams aan elkaar gewaagd en werd er aan beide kanten gescoord. De verdediging van CVO staat in dit gedeelte van de wedstrijd goed. Tot halverwege de eerste helft gaat het spel gelijk op maar daarna wordt CVO slordig in haar spel. Er worden ballen in de aanval niet goed afgespeeld waardoor Dalfsen kan profiteren. Dalfsen komt hierdoor op een voorsprong. De ruststand is 11-9 in het voordeel van de thuisploeg.

In de rust wordt besproken dat er meer moet worden ingezet op het eigen spel zoals de snelheid en het samenspel. Meteen aan het begin van de tweede helft kan Dalfsen echter verder uitlopen. CVO krijgt ondanks haar inzet geen grip op haar eigen spel. Dalfsen daarentegen weet door mooi samenspel en de lange afstand schutters vaak tot scoren te komen. CVO weet zich dan nog weer terug te knokken tot 2 punten verschil maar dit is helaas van korte duur. Dalfsen houdt de voorsprong en de wedstrijd wordt verloren met 25-21. Volgende wedstrijd is op zaterdag avond 25 januari tegen LHC die op de derde plek staan. Deze wedstrijd wordt gespeeld in de Wieken om 19.00 uur.

Scores: Sara van Bussel (6), Demi van der Zwan (5), Sharon Prins (4), Mirjam van Hunnik (2),
Eileen Pelgrom (1), Eline Meuleman (2), Marit Hagen (1).