CVO Dames kampioen tweede klasse

door | mrt 24, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Zondagmorgen stond de kampioenswedstrijd voor de dames van CVO op het programma. In een bomvolle veelal oranjegekleurde Koekoek werd deze wedstrijd gespeeld. De hoofdsponsor van CVO Hypotheekshop Epe had uitgepakt met een groot oranje spandoek waaruit bleek dat iedereen achter CVO stond! Er waren heel veel toeschouwers aanwezig om de dames te steunen en aan te moedigen! Bij winst zou het kampioenschap een feit zijn. De zo felbegeerde titel met als inzet de promotie naar de eerste klasse!! De wedstrijd werd gespeeld zonder Corine Vernooy en Dian Brummel die beiden met een knieblessure op de bank zaten. CVO nam meteen de leiding in de wedstrijd. Na acht minuten stonden de dames van CVO met 5-3 voor. Door drie toegekende penalty’s kon Kwiek tot 10-8 terugkomen in de wedstrijd maar de voorsprong voor CVO bleef behouden. CVO ging met een ruststand van 14-9 van het veld.

Na rust was het mede aan de wederom sterk spelende keepster Marlou Bourgonje te danken dat het kampioenschap niet meer in gevaar kwam! Door mooi samenspel konden de dames van CVO de wedstrijd winnend afsluiten met 26-20! Het feest kon losbarsten!
Trainer Raymond Diks benadrukte dat het halen van dit kampioenschap een absolute teamprestatie was. Hij stapte in april 2018 in bij CVO en werd meteen bekerwinnaar en kampioen met deze dames! Wedstrijden tegen zowel eerste klasse teams als tegen hoofdklasse teams werden gewonnen. Hij kijkt met deze talentvolle groep met veel vertrouwen uit naar volgend seizoen. De meiden zijn als team nog dichter naar elkaar gegroeid. Uiteraard is hij super trots en blij dat het kampioenschap nu een feit is!

Doelpunten: Maud Hagen (6), Sharon Prins ( 6), Sara van Bussel (5), Laura Stegeman (3), Nienke de Graaf (3), Mirjam van Hunnik (2) en Eileen Pelgrom (1). Verder speelden mee Amy Bokma, Eline Meuleman en Jamie Augustinus. Begeleiding Brenda Mekelenkamp en Trainer Raymond Diks.