Voor zondag 8 april stond de laatste handbalwedstrijd van deze zaalcompetitie op het programma. De dames van de vertrekkende coach Peter Born moesten aantreden tegen ESCA uit Arnhem. Laura Stegeman van het tweede team verving de geblesseerde Dian Brummel. Vanaf het eerste begin van deze wedstrijd zag je al het klassenverschil tussen de beide teams. CVO kwam al snel op voorsprong door een aantal mooie snelle combinaties. Ook waren er verschillende individuele acties waardoor de voorsprong werd uitgebouwd. Sharon Prins kon hierdoor enkele malen via een break-out scoren.

De snelle combinatie Corine Vernooij en Maud Hagen aan de linkerkant van het veld heeft dit jaar al vaak mooie doelpunten opgeleverd. Dit was ook nu weer het geval. Esca verdedigde hard en fel. Hierdoor kreeg CVO een aantal maal een overtal situatie in het veld. Ook kreeg CVO een aantal strafworpen toegekend die bijna allemaal benut werden. De stand was bij rust 16-8.

De tweede helft stond ook weer in het teken van behoorlijke overtredingen van ESCA maar CVO hield het hoofd koel. De dames kwamen geen enkele keer in gevaar om de wedstrijd uit handen te geven. Even lieten ze ESCA wat terugkomen in de wedstrijd maar daarna gingen de remmen los voor de dames van CVO. Doordat er toch ook een aantal kansen niet werden benut bleef de eindstand steken op een 31-20. De dames mogen trots zijn op hun prestatie van dit seizoen en zijn op een mooie tweede plek geëindigd. Het team kan zich op gaan maken voor de bekercompetitie, die binnenkort van start gaat.

Deze wedstrijd was trainer/coach Peter Born voor het laatst betrokken bij de dames. Na 4 jaar heeft hij afscheid genomen van CVO. Kenmerkend voor zijn manier van trainen en coachen is de snelle manier van spelen die hij de dames heeft aangeleerd. Verder werd er afscheid genomen van speelster Mirjam van Hunnik (zwangerschap).Yvette Spikker heeft aangegeven te gaan stoppen als begeleidster van het eerste team nadat ze dit vijf jaar heeft gedaan.

Scores:
Corine Vernooij ( 7), Maud Hagen ( 6) , Sharon Prins ( 9),
Eileen Pelgrom ( 2), Eline Meuleman (2), Nienke de Graaf ( 3), Laura Stegeman ( 2)