CVO blijft winnen!

door | feb 3, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Zaterdagavond stond de thuiswedstrijd tegen Broekland op het programma. Deze wedstrijd werd gespeeld in de Wieken in Vaassen. Het begin was voor CVO. Zij kwamen op 5-1 voorsprong. Toch lukte het de Vaassense dames niet om afstand te nemen. Het spel was vrij rommelig. Na een kwartier te hebben gespeeld was het 7-3. De volgende vijf minuten werd er helemaal niet gescoord. Toch kwam de voorsprong geen enkele keer in gevaar. Het was duidelijk dat CVO de betere ploeg was.

Opvallend deze wedstrijd was het aantal doelpunten dat werd gescoord vanaf de cirkel door Amy Bokma en Eline Meuleman. Deze cirkelspeelsters werden mooi vrij gespeeld en konden goed afronden. Bij rust stond het 10-6 in het voordeel van CVO. Direct na rust leek het erop dat CVO haar eigen spel ging spelen, maar Broekland kwam toch weer dichterbij. Mooie kansen werden niet afgemaakt.

Pas na een aantal mooie reddingen waaronder twee penalties van keepster Marlou Bourgonje kon CVO aan haar doelsaldo werken. CVO sloot deze wedstrijd winnend af met een eindstand van 27-11. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen ABS uit Bathmen. Deze wordt op zondag 10 februari gespeeld om 12.30 uur.

Scores: Corine Vernooy (8), Maud Hagen (5), Eline Meuleman (5), Sharon Prins (4), Sara van Bussel (2), Nienke de Graaf (1), Eileen Pelgrom (1), Amy Bokma (1), Verder speelden mee Laura Stegeman, Jamie Augustinus.