CVO Blijft punten pakken

door | dec 1, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Afgelopen zaterdagavond stond de uitwedstrijd tegen Huissen op het programma, een onbekende tegenstander voor CVO. De afgelopen wedstrijden heeft CVO niet haar eigen spel kunnen spelen dus daarom waren de dames er dit keer extra op gebrand om dit nu wel te doen. CVO begon gelijk met een mooie treffer, echter de verdediging van de Vaassense dames was wat rommelig waardoor ook Huissen tot scoren kwam.
De eerste doelpunten werden door Huissen allemaal via de cirkel gescoord. CVO kreeg hier grip op, maar Huissen lostte dit op door haar afstandschutters in te zetten. Hier had CVO in eerste instantie ook geen antwoord op in de verdediging. Maar gelukkig bleef CVO ook goed scoren waardoor zij op een voorsprong kwamen.
Echter lukte het de CVO dames niet om afstand te nemen van Huissen. Tien minuten voor rust was de stand 5-8. Huissen kwam weer terug naar 8-9. De ruststand werd 9-12 in het voordeel van CVO.

In de rust werd besproken dat er meer tempo in het spel moest komen en dat er beter moest worden gesloten in de verdediging. Dit pakten de dames uit Vaassen goed op. De tweede helft ging een stuk sterker van start. CVO kon meteen uitlopen naar vijf doelpunten verschil. Hier kon Huissen niet meer goed tegenop waardoor zij wat agressiever gingen spelen.
Hier werd CVO alleen maar meer gedreven van om de ballen erin te gooien.  De verdediging stond goed waarin Joyce Hendriks een belangrijke rol speelde. CVO hield de voorsprong en de wedstrijd eindigde met  18-25 in het voordeel van CVO! Ook deze wedstrijd kon CVO weer rekenen op een mooi aantal meegereisde supporters!

Volgende week staat een spannende wedstrijd tegen de nummer 2 Groessen op het programma. Zelf staat CVO nu op de vierde plek. Deze thuiswedstrijd wordt gespeeld in Vaassen om 19.00 uur in de Wieken.

Scores: Sharon Prins (5), Maud Hagen (5), Sara van Bussel (5), Eileen Pelgrom (5), Laura Stegeman (3), Eline Meuleman (1), Nienke de Graaf (1),  Joyce Hendriks, Demi van der Zwan en Mirjam van Hunnik .