Zaterdagavond stond de thuiswedstrijd CVO-HHZD op het programma. De Wieken was ook dit keer weer goed gevuld. Erg leuk is dat veel jeugdleden de dames komen aanmoedigen. CVO staat op dit moment op de tweede plek op de ranglijst. HHZD uit Heino staat op de onderste plek. Omdat het doelsaldo van CVO nog niet zo hoog is als de concurrent was het zaak om zoveel mogelijk doelpunten te maken.

CVO moet helaas al een tijdje zonder Dian Brummel aantreden, zij heeft een knieblessure opgelopen. In het veld waren er daarom wat wijzigingen aangebracht. Na aanvang van de wedstrijd werd meteen het klasse verschil tussen de beide teams duidelijk. Vanaf het eerste moment was CVO de meerdere in het spel en nam zij de leiding. Toch lukte het niet meteen om echt afstand te nemen. Af en toe werd er door slordig spel en cirkelovertredingen een aantal mooie kansen gemist, maar de dames uit Vaassen deden er alles aan om zoveel mogelijk te scoren.Maud Hagen en Corine Vernooy hadden aan de linkerkant een mooi aandeel in het aantal doelpunten (15). De chemie tussen de beide dames was goed te zien. De ruststand was 16-7 in het voordeel van de thuisploeg.

Na rust kon CVO meer afstand nemen. Bij vlagen waren er zeer mooie aanvallen te zien, en vlogen de doelpunten erin. Vooral de vele break-outs zijn een lust voor het oog en deze worden altijd met luid applaus van de tribune beloond. Zo kon Nienke de Graaf vijf maal tot scoren komen. Corine Vernooy benutte deze wedstrijd 4 penalties. Sharon Prins veroverde de bal bij een op het oog kansloze één op één missie, en kon toch tot een mooie score komen. Daarnaast nam zij ook nog vijf andere doelpunten voor haar rekening. De eindstand van deze wedstrijd was 33-12.

Op zaterdagavond 19 januari staat de topper tegen Voorwaarts op het programma, wederom om 19.00 uur in de Wieken. Voorwaarts staat op dit moment op de vierde plek, dus om bovenin mee te blijven doen zal CVO er alles aan gelegen zijn om ook deze wedstrijd winnend af te sluiten.

Doelpunten: Corine Vernooy ( 9), Maud Hagen (6 ), Sharon Prins (6 ), Nienke de Graaf(5), Laura Stegeman (4) Eileen Pelgrom ( 2), Sara van Bussel(1), Amy Bokma, Eline Meuleman, Jamie Augustinus