In samenwerking met Cos Nahuway wordt op  zondag 16 februari  voor de eerste keer een cultureel Dorpscafé georganiseerd In  horeca “De Industrie” van de Wieken tussen 14.00 en 17.00 uur.

Het is de bedoeling hier een maandelijks terugkerend Cultureel Dorpscafé van te maken met steeds wisselende muzikanten. Een gezellige middag met live muziek.

Op zondag 16 februari treden op,  Duo RoyCe en de lSV Band.

Duo RoyCe bestaat uit Elroy Hasselt en Grace Souisa. Zij ontmoetten elkaar  voor het eerst in 2013 tijdens een jamsessie en besluiten in 2014 het Duo RoyCe te vormen.  Elroy is vanaf zijn vroege jeugd al bezig met muziek. Als zanger (bas)gitarist en songwriter in bands als Youzzah, Basic Groove, Brasco en Wood en in 2016 bij de rockformatie The Grit waar hij nog steeds deel van uitmaakt. Grace zong begin jaren 80 een korte periode als achtergrond zangeres bij Basement. Na haar ontmoeting met Elroy raakte zij weer gemotiveerd en geïnspireerd om na 30 jaar weer te gaan zingen. In 2014 traden  zij voor het eerst samen op in Apeldoorn. Het repertoire is een breed scala van covers in een kleinere, semi-akoestische en meerstemmige uitvoering, waarbij respect en bewondering voor de originele versie en de betreffende artiesten de rode draad vormen. Hun voorliefde van de muziek gaat uit naar, Eagle Eye, Cherry, Keziah Jones en anderen.

De LSV band is ontstaan na een reünie van de lagere school “School met de Bijbel” aan de Kosterstraat in Vaassen waar ze  goed bekend staan  met hun  Moluks/Indische popmuziek

Tevens zullen Cos Nahuway, Paul Sinnema, Emoes Sapulette en Anke Lenitnk hun medewerking verlenen tijdens dit eerste culturele dorpscafé met covers uit het genre Countryrock, Blues, Soul, Reggae en muziek van eigen bodem.

Het belooft een gezellige Swingmiddag te worden van gezelligheid en muzikaliteit.

De toegang is gratis.