In deze vreemde tijden kan en mag er heel veel niet. In plaats van daarop te focussen proberen wij, team ’t Smallert, de negatieve gevolgen van corona, die ons nog lang zullen achtervolgen vrezen we, om te denken naar wat we op dit moment nog wel voor onze klanten en bezoekers kunnen betekenen. En dus hebben we het volgende bedacht:

Zorg ervoor dat je gezond en gevarieerd eet, dat is de basis om fit te blijven.

Door het coronavirus gaan/kunnen veel mensen niet meer van huis af. In de gemeente Epe bezorgen we daarom Omega-3 pakketten aan huis. Een pakket bevat een grote verse forelfilet, een moot gerookte zalmforel, koud gerookte forelsnippers en gerookte paling. De gevacumeerde gerookte vis is 3 weken houdbaar in de koelkast en de verse vis kan eventueel ingevroren worden.
Bezorgen is gratis. Is één van de bovengenoemde producten niet je smaak, stel dan je eigen pakket samen.

Vraag ook eens in bijvoorbeeld je buurtapp of je voor een ander een pakketje mee zult nemen/bestellen. Wellicht kan je oudere buurvrouw niet van huis en kan ze zo toch een lekker gezond visje eten.

Bestelprocedure:
* Bestel tussen 09.00 en 16.00 uur via 0578-661621.
* Maak per besteld pakket €25,- over naar NL88 RABO 0364459093 t.n.v. VOF Forellenkwekerij ’t Smallert.
* Wij bezorgen het pakket aan huis in de Gemeente Epe.

Zelf afhalen kan natuurlijk ook!  We zijn dagelijks van 8.00 tot 17.00 uur geopend.

Hoe houd je je kinderen bezig nu ze niet meer naar school gaan?

Helaas geven we op dit moment geen workshops kaarsen maken maar je kunt wel thuis aan de slag met kaarsvet!
Onze blikken kaarsvet zorgen voor uren knutselplezier met mooie resultaten. Je kunt hier kaarsen in dompelen maar je kunt ook gieten met kaarsvet. Bijvoorbeeld in een oud bloempotje.
Ook leuk zijn de blokjeskaarsen die je zelf kun maken met bijvoorbeeld een kartonnen bekertje of een leeg melkpak. We hebben qua blokjes alle kleuren van de regenboog!

Onze kaarsencadeaushop is dagelijks tussen 10.00 en 17.00 uur geopend.

Tijd(verdrijf) voor jezelf?

Kom vissen! Onze vijvers zijn ruim genoeg om meters afstand van elkaar te bewaren. En ondertussen hengel je lekker ontspannen je avondmaal binnen. Boordevol vitamine D die je buiten, in het zonnetje aan de vijver, ook nog eens volle bak zelf aanmaakt. Onze restaurant is gesloten maar we bezorgen je bestelling aan de visvijver dus je hoeft ook op dat gebied niks tekort te komen.

Bezig met de voorjaarsschoonmaak?

Je moet wat als je hele dagen thuiszit toch? Beloon jezelf met wat leuke nieuwe spulletjes voor in huis. Onze kaarsencadeaushop heeft weer leuke nieuwe dingen in het assortiment. En niet alleen mooie kaarsen maar bijvoorbeeld ook leuke standaards, kussens, plantenhangers en andere mooiigheid voor je interieur. Al dat corona, thuiswerken en quarantaine moet wel een beetje leuk blijven natuurlijk 😉

Puntjes van aandacht:

  • We gaan ervan uit dat je de richtlijnen van  het RIVM in acht neemt. Voel je je niet topfit? Thuisblijven!
  • Betalen uitsluitend met pin.

Wat doen wij zelf?

Omdat een groot deel van ons park buiten is en onze bezoekers wijd verspreid zijn over ons terrein is de kans op corona-overdracht daar relatief klein. We maken meerdere keren per dag onze toiletten, deurklinken, pinapparaten en andere besmettingsgevoelige plekken extra schoon. En we gebruiken ons boerenverstand. Samenwerken en op elkaar letten is de sleutel tot zo min mogelijk besmettingen!

Graag tot snel,

Team ’t Smallert