Nu we allemaal zoveel mogelijk genoodzaakt zijn om thuis te blijven/werken i.v.m. het corona-virus worden mensen en ook wij vindingrijk van nieuwe ideeën bedenken om je dagen goed door te komen. Ik werk zelf op een babygroep van een kinderdagverblijf en omdat we momenteel alleen noodopvang bieden, zit ik veel thuis en werk ik maar 2 halve dagen in de week.

Aan de ene kant jammer om alle kindjes te missen maar voor mijn zoon van 6 een verademing. Want wat vind hij het fijn even niet heen en weer gesleept te worden tussen school, BSO, papa en mama (wij zijn gescheiden ouders). Papa werkt veel dus is hij nu veel bij mij en wat fijn om dan samen dingen te kunnen ondernemen! We fietsen veel, kleuren kleurplaten in, bakken brood en hebben groentes gezaaid in onze mini-moestuin. En ja alles SAMEN……😊.

Maar onze grootste ontdekking om samen te doen is toch wel puzzelen geworden. Zoals mijn zoon zegt: Kleine puzzels doen we niet, die zijn voor baby’s maar wij doen grote. Duizend stukjes is de kick en hij is er al bijna beter in dan zijn moeder😉. Elke dag word hier dus even gepuzzeld. Ik geniet van deze fijne momenten samen want voor je het weet is hij weer volop op school en ik op mijn werk…….

Met vriendelijke groet,

Loes Rijnen