Het is 28 maart en de verjaardag van mijn moeder.

Helaas is het ook Corona tijd en kunnen we niet bij haar op bezoek. Wat te doen? We besluiten haar gedurende de hele dag te verrassen: Eerst wordt moeder gebeld door mijn broer en mij, even later wordt er een groot boeket bloemen bezorgd.

Vervolgens, als de post komt zit er een grote kaart bij van de kleinkinderen die respectievelijk in Amerika en Engeland wonen. Zo wie zo krijgt moeder heel veel post voor haar verjaardag.

Omdat het familie etentje niet door kan gaan, hebben mijn broer en ik een etentje voor twee geregeld, verzorgd door een plaatselijk restaurant. En dan na het eten is de hele familie virtueel bij elkaar, om gezamelijk happy birthday voor moeder/oma te zingen en even te dollen. Alle kleinkinderen zijn hier bij aanwezig.

We hopen dat moeder zo toch een bijzondere verjaardag heeft gehad!

 

Maar hoe doe jij het…

Wij zijn benieuwd hoe jij het allemaal regelt. Stuur ons een ludiek/bijzonder moment in de afgelopen week of periode, die je zonder de corona crisis niet had ervaren. Of iets wat anders loopt of is gebeurd in de thuissituatie of op je werk door deze crisis.

We hebben er allemaal last van, laten we met elkaar de mooie momenten/ervaringen delen. Stuur ons jouw reactie met een leuke foto naar redactie@vaassenactief.nl en maak kans op een leuke attentie van een lokale Vaassense Ondernemer!