In het kader van wat is jouw beleving wel het volgende…

Mijn werkzaamheden vinden al tijden thuis plaats en ja dat is toch wel fijn. Corona of niet.. ik ben thuis. Maar ook op mijn persoonlijk leven heeft dit virus toch wel impact.

Zo ben je toevallig op 22 maart geboren en hadden wij een fantastisch weekend op vakantiepark de Huttenheugte gepland met onze nazaten maar helaas.. het gaat niet door!

Centerparks heeft alle parken gesloten. Ik bemoedig mij zelf met het feit dat gezondheid veel belangrijker is dan een weekendje weg. We komen er wel overheen en wij krijgen de gelegenheid het op een ander moment te gaan beleven.

Dat neemt niet weg dat ik nu net (vrijdagmorgen de 20e) een 24-tal hamburgers aangeleverd heb gekregen met een dezelfde hoeveelheid broodjes en 8 zakken soep etc. Supermarkt mailde ..helaas door de omstandigheden kunt u uw bestelling niet meer wijzigen. Oeps!! Noodgedwongen mijn heil gezocht bij een andere super dan de mijne, die nog wel beschikbare ruimte had om mijn boodschappen te leveren. Tja.. voorlopig hamburgers genoeg en heb ik niet bewust maar toch gehamsterd!

Wat natuurlijk ook een dingetje is dat ik normaliter op mijn verjaardag de nodige knuffels en kussen mag ontvangen, Ook dit gaat aan mijn neus voorbij. Afwachten of de kids net als wij geen klachten krijgen moet ik mij voorbereiden op een elleboogje of waar mijn nazaten zich nu al op verheugen een begroetings schop! Ik vrees met grote vrezen!!! Ze zijn zeer fanatiek!

Het positieve nieuws wat mij betreft in deze periode is dat mijn in rusten zijnde rechercheur die graag nu wat uurtjes doorbrengt in het transportwezen nog nooit … en echt.. nog nooit zulke schone handen heeft gehad sinds de afgelopen 4 jaar! Mijn koelkast, deuren en kastdeurtjes blijven zowaar zwarte vingers vrij!! YESSS…waar het belang van extra vaak handen wassen toe kan leiden!  Dit koester ik en wat corona betreft.. laten we hopen dat allen de schouders eronder houden, blijf de geadviseerde richtlijnen volgen en toepassen en blijf vooral omkijken naar elkaar. Sterkte en goed weekend!

Groet, Hanneke

 

Hoe doe jij het?

Wij zijn benieuwd hoe jij het allemaal regelt. Stuur ons een ludiek/bijzonder moment in de afgelopen week of periode, die je zonder de Corona-crisis niet had ervaren. Of iets wat anders loopt of is gebeurd in de thuissituatie of op je werk door deze crisis.

We hebben er allemaal last van, laten we met elkaar de mooie en verrassende momenten/ervaringen delen. Stuur ons jouw reactie met een leuke foto naar redactie@vaassenactief.nl en
maak kans op een leuke attentie van een lokale Vaassense ondernemer!