Computerspreekuur in Wijksteunpunt Bloemfontein

door | feb 8, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Iedere vrijdagmiddag is er in het wijksteunpunt Bloemfontein, onderdeel van Koppel-SWOE, aan de Wetstraat 12 in Vaassen een inloopspreekuur voor mensen die vragen hebben over het gebruik van hun computer, laptop, tablet of zelfs mobiele telefoon. Drie vrijwilligers zijn van 14.00 tot 15.00 uur aanwezig in het wijksteunpunt om vragen te beantwoorden.

 

Het komt regelmatig voor dat bezoekers van Bloemfontein met vragen komen over het gebruik van hun computer, laptop maar ook hun mobiele telefoon. Er zijn een aantal deskundige vrijwilligers aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden en u eventueel ook kunnen ondersteunen in het gebruik van uw apparaat.

U kunt iedere vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur voor dit computerspreekuur het wijksteunpunt binnenlopen. In het wijksteunpunt is ook een computer aanwezig waarmee u kunt oefenen of waardoor mogelijke vragen beantwoord kunnen worden. Ook beschikt het wijksteunpunt over wifi zodat u met uw eigen laptop of tablet ook op internet terecht kan om eventuele antwoorden op vragen op te zoeken. Indien u even moet wachten op de ondersteuning door de vrijwilliger kunt u een lekker kopje koffie of thee drinken. U hoeft voor de uitleg niets te betalen, u betaalt alleen maar voor het kopje koffie dat u eventueel nuttigt.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij: Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra.  Telefonisch bereikbaar tussen 8.30- 12.30 uur op nummer 0578-676767 of op dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118. Via mail l.seinstra@koppelswoe.nl .

Kijk ook op www.swo-epe.nl

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Stichting Koppel-SWOE | Stationsstraat 25 | 8161 CP Epe | Postbus 312 | 8160 AH Epe

T: 0578 676767 E: l.seinstra@koppelswoe.nl

W: www.koppelepe.nl

www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: